Inlägg från: Biffus |Visa alla inlägg
  • Biffus

    Smutsiga sanningar om SD!

    oOOo oOOo skrev 2014-11-27 20:41:14 följande:
    Eh jo, utländska medborgare har inte samma friheter på det ekonomiska, politiska eller sociala området. De får inte rösta tex.
    Du förstår inte! Deras politiska rättigheter inskränks inte av att de inte får rösta i Sverige. De inskränks om de kommer från en våldsbejakande diktatur där de inte har rösträtt och att de ändå inte får asyl. Det är en inskränkning att neka en person att bo i Sverige även om personen skulle nekas bostad i alla andra länder. Det är inte en inskränkning att inte ge en fattig, svensk medborgare bidrag för att köpa en stor villa i Saltsjöbaden. 
  • Biffus
    oOOo oOOo skrev 2014-11-27 20:42:26 följande:
    Värst vad du tjatar, det står ju klart och tydligt vad som gäller
    Håller du på att få härdsmälta eller?
    Jag trodde att du förstod skillnaden mellan "inskränkning" och "inkränkning av de mänskliga rättigheterna och grundläggande friheter på politiska, ekonomiska, sociala, kulturella eller andra områden i det offentliga livet", vilket du uppenbarligen inte gör.
  • Biffus
    oOOo oOOo skrev 2014-11-27 20:50:26 följande:
    Eh nej, var står det att det har någon betydelse? Tycker du att det har stor betydelse vad som hände för några decennier sedan?
    I sista meningen. Om du inte menade att det har betydelse så leder sista meningen till en motsägelse. 
  • Biffus
    vår2012 skrev 2014-11-27 20:55:57 följande:
    Jag skrev en ganska stor del och det får du till "de flesta". En ganska stor del är mindre än en stor del som är mindre än hälften som är mindre än de flesta. Så du hamnade ganska långt bort från det jag faktiskt skrev.

    Hur skulle det vara om du läser inläggen innan du svarar.
    Det spelar ingen roll vilket ord du använde - du måste ändå ge belägg för dina påståenden. 
  • Biffus
    oOOo oOOo skrev 2014-11-27 20:55:58 följande:
    Klart det är en inskränkning. 

    Varför detta motstånd mot att förstå innebörden av FN-konventionen?

    Skall vi inte bekämpa denna rasismen istället för att sitta och försvara den? Är det inte precis så SDare brukar prata. En vilja att exkludera massa beteenden och fenomen som rasistiska. Och här sitter ni och kör samma tugg, ganska komiskt
    Nej, det är ingen inskränkning. Jag har redan förklarat det. Återkom om du fortfarande inte förstår, så kan jag förklara ännu mer.
  • Biffus
    vår2012 skrev 2014-11-27 21:08:01 följande:
    sv.m.wikipedia.org/wiki/Islam_i_Sverige

    En knapp tredjedel av 500.000 är i någon mån utövande muslimer. Det är en ganska stor del.
    Fast nu var det belägg för hur många av muslimerna som är bokstavstroende som skulle ges...
  • Biffus
    oOOo oOOo skrev 2014-11-27 21:02:58 följande:
    Vadå, att jag personligen tycker det är märkligt? Är det lika med att det har betydelse? Nej, jag tycker det har föga betydelse men finner det ändå märkligt att gilla socialdemokratin som sådan men ogilla rasism. Man borde rimligen inte gilla socialdemokratin som helhet.
    Om du inte tycker att det har betydelse så leder sista meningen till en motsägelse. 
  • Biffus
    oOOo oOOo skrev 2014-11-27 21:06:03 följande:
    Som sagt.  Bara för att Biffus på FL säger det blir det inte så. Men du får väl göra som brukligt och anmäla alla inlägg som säger något du inte håller med om. Det är ju en fin tradition här som brukar markera ett naturligt avslut på diskussionen. Lite DDR roleplay
    Oj vilken stark argumentation du har. Vi är helt handfallna *applåder*.
  • Biffus
    oOOo oOOo skrev 2014-11-27 21:19:03 följande:
    Tack, får se om du får några applåder för din 'take my work for it' argumentering
    Jag belägger mina påståenden. Du skrev en definition, för att sedan ta bort stora delar av den och sedan argumentera därifrån. Jag har påpekat gång på gång att det är definitionen som gäller - inte din omarbetade version. 
  • Biffus
    oOOo oOOo skrev 2014-11-27 21:29:37 följande:
    Nä, du rapar ju bara upp någon form av negation. En inskränkning är en inskränkning hur gärna du än vill fortsätta att diskriminera personer av andra nationaliteter.

    Du gör det ju väldigt lätt för rasisterna i fortsättningen när det enligt dig räcker med att bara säga 'nej det är inte inskränkande'.
    Jaså, ge belägg för att jag gör det. Ge mig ett flertal exempel på där jag har gjort påståenden (ej inräknat där jag har rättat) utan att kunna belägga dem. 
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!