• Mariah1986

    Linköping rmc vägning

    Hej jag ska dit om två veckor
    Min fråga är vad dom tar upp på första samtalet ? Och har alla som varit där fått väga sig ? Mäter dom längden med ?

  • Svar på tråden Linköping rmc vägning
  • Mariah1986

    Tack för alla svar:) min lägnd och vikt står med i våra papper som läkaren har skrivit någon som vet hur dom väljer om man får göra långa eller korta protokollet ? Vad som avgör lixom !? Känner mig hur nervös som helst man har ju väntat så länge nu så de känns som att nerverna ligger utanpå kroppen usch !! Någon som faktiskt lyckades bli gravid ? Och hur upplevde ni personalen i Linköping ?

  • Mariah1986

    Blomman va du i riskzonen när de gäller BMI ? Jag har gått ner 18 kg nu och ligger på BMI 29 så jag är under 30 gränsen men är ändå orolig

  • Mariah1986

    Vilka härliga historier ni ger mig hopp !!! Jag håller tummarna på att jag slipper väga mig de är en mardröm ibland kan kroppen bara göra som den vill och nu när jag ligger så nära högsta BMI gränsen och om jag skulle gå upp nått kilo så hoppas jag att dom enbart kollar i våra papper ! Men med den oturen vi haft så lär dom väl väga oxå ???? jag är livrädd !!!!

    Vårat problem är att mina äggledare är igen täppta ???? så jag hoppas att dom tycker att de korta programmet räcker för oss ! En fråga till när de gäller BMI vi säger att om man har över gränsen vid äggplock vad händer då ?? En biverkning är väl att man kan gå upp i vikt av hormonerna säger dom nått om de då och kan dom stoppa allt ?

  • Mariah1986

    Jag hoppas att hon är bra den läkaren ! Jag håller stenkoll på vikten nu och kämpar som en tok ???? men min ämnesomsättning är lite knepig fick medicin utskrivet för den men sen helt plötsligt tog dom bort den jätte konstigt tyckte jag men men !

    Hur länge tar de långa protokollet ?

    Och hur har ni mått av era behandlingar ?

  • Mariah1986

    Blomman

    Àa de va levaxin tycker de är märkligt att man bara kan sluta få de ?

    Jag tycker de låter jätte jobbigt med spray men antar att man känner så bara för att man vill att det ska gå så snabbt som möjligt !

    Ja förväntningarna går ju upp o ner hela tiden och rädslan bara stiger.

    Vilket försök är du på i ivf svängen ?

  • Mariah1986

    Miamorot

    Vi ska dit 6 oktober och första mens dag sist va 14 september vet inte vilken dag jag är på då ? Jag är så dålig på sånt där ! Vet inte äns vad regelbunden mens klassas som min kan variera lite men den kommer varje månad anses den som normal då ?

    När ska ni dit ???

Svar på tråden Linköping rmc vägning