• blomman02

    Linköping rmc vägning

    Som Miamorot skriver så går de igenom de olika protokollen och hur det fungerar hos dem.. Jag vägdes inte men samtidigt så stod min längd och vikt i remissen från min läkare. Lycka till!

  • blomman02
    Mariah1986 skrev 2014-09-24 05:01:44 följande:

    Blomman va du i riskzonen när de gäller BMI ? Jag har gått ner 18 kg nu och ligger på BMI 29 så jag är under 30 gränsen men är ändå orolig


    Jag hade ett bmi på 26 när vi skrev in oss, nu ligger jag på 29 pga alla hormoner och det psykiska måendet. Vi har kört både långa och korta och beroende på varför man är barnlös så väljs protokoll.

    Vissa är bra på RMC men många är lite fyrkantiga. Sen beror det hela såklart också på hur mycket kontakt man har med dem osv och om behandlingen går som väntat. Förvänta dig ingenting utanför ramarna så blir du inte besviken..
  • blomman02

    Vägdes också vid äggplock. Har mycket svårt att tänka mig att de avbryter allt vid ÄP. Men det är väl bra att hålla koll på vikten för er egen skull eftersom gravidchanserna ökar om man har ett bra bmi. Har inte heller träffat den läkaren hon jobbar inte så mycket dör om jag förstått det hela rätt.

  • blomman02
    Mariah1986 skrev 2014-09-24 13:00:08 följande:

    Jag hoppas att hon är bra den läkaren ! Jag håller stenkoll på vikten nu och kämpar som en tok ???? men min ämnesomsättning är lite knepig fick medicin utskrivet för den men sen helt plötsligt tog dom bort den jätte konstigt tyckte jag men men !

    Hur länge tar de långa protokollet ?

    Och hur har ni mått av era behandlingar ?


    Var det levaxin du åt?

    Det är lite olika hur långt tid långa tar, i bästa fall sprayar du i 2v och sedan sprutor i 7-14 dagar

    Det går lite upp och ner, jag har varit känslig psykiskt. Förväntningar, hopp och förtvivlan är jobbigt att kastas imellan..
Svar på tråden Linköping rmc vägning