Inlägg från: Anonym (Lady) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lady)

    Varför parkerar ni som inte har barn på familjeparkeringen?!

    OupaOupa skrev 2014-09-29 00:28:25 följande:

    Fast pensionärer tycker jag är ok, det kan behöva det extra utrymmet att ta sig in ich ut ur bilen.

    För övrigt är det ingen trafiköverträdelse att parkera på familjeparkering utan barn. Jag tror det vore smartare att ha familjeparkeringen längre bort från ingången då många tvunget MÅSTE stå där, oavsett orsak.

    Tycker också att alla parkeringsrutor borde vara lika stora som familjeparkeringarna, skönt att slippa knö då många inte riktigt kan placera bilen centrerat i rutan.

    Jag brukar ställa mig där det finns gott om plats, dvs så långt från ingången som möjligt. Skrattar gott åt alla dessa yrpannor som till varje pris måste stå så nära ingången som möjligt, många ggr cirkulerar de fortfarande när jag går in i butiken.


    Ja, jag är snart pensionär och jag ställer mig på familjeparkeringen eftersom utrymmet är bättre där och jag har svårt att röra mig pga värk och behöver ha käppar eller rullator för att ta mig fram. Dock anses jag inte tillräckligt handikappad för att få speciellt parkeringstillstånd.
    Visst har jag fått gliringar från unga , friska människor men det struntar jag fullkomligt i
  • Anonym (Lady)

    Som jag sa tidigare så rör jag mig lite skraltigt och parkerar gärna där det är gott om utrymme och nära till butiken.


    Men jag måste väl erkänna att det roar mig när en ung, oftast kvinna, med ett barn i ena handen och en cigarett i andra gör sig själv löjlig genom att skrika en  massa okvädningsord till en mig av det skälet att hon vill ha min parkeringsplats,

  • Anonym (Lady)
    LauraPalmer skrev 2014-10-04 19:26:33 följande:

    Oh hell no! Jag skulle aldrig ställa mig på en familjeparkering. Jag parkerar inte ens brevid en bil med barnstolar eller solskydd med hellokitty eller dyligt.


    Alltså, jag parkerar var jag vill (har sagt det förut) kommer det någon WT-morsa med en unge på armen och en cigarett i andra handen , skrikande några sura kommentarer så bemöter jag det bara med ett vänligt men kyligt och överlägset leende.
Svar på tråden Varför parkerar ni som inte har barn på familjeparkeringen?!