Inlägg från: Anonym (på riktigt?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (på riktigt?)

    Vilka nöjen har muslimer?

    Anonym (Försöker förstå) skrev 2014-10-02 11:15:50 följande:

    Hej!

    Jag inser att fattigdom och misär hindrar de första muslimer från att ha roligt på dagarna. Men av det lilla jag kan och läser sådan jag inte se att man som muslim får ha roligt!?(???)

    Jag har förstått att männen kan ses på speciella kaféer för män samt ha roligt när de vill i sängkammaren med sin/sina fru/fruar. Men vad har kvinnorna för nöjen? Fåååår de ha roligt över huvud taget? Vad sysslar det med när de får tid över?

    Jag har försökt googla på det här men hittar ingen information. När man ögnat lite på de regler och riktningar de har, så verkar det inte finnas mkt att leva för. Men jag kanske har missat massor???


    Får man som muslim inte ha roligt? Vad menar du?

    Kvinnor får gå på cafe också.

    Kvinnor njuter av sex precis som mannen.

    När muslimska kvinnor vill ha roligt gör dom som de flesta andra kvinnor, umgås med familj och vänner, tränar, dansar, shoppar,går på cafe, går på bio, reser, målar, läser, stickar, löser korsord, ser på tv, chattar, skypar, surfar på nätet, cyklar, går på promenader, badar, simmar, slöar, går på konserter,besöker utställningar och besöker museer . Med andra ord gör muslimer som människor för övrigt.

    Vart bor du? Har du verkligen aldrig sett en muslimsk kvinna på sitta på cafe, eller gå på bio? Du vet at även om det inte står muslim i pannan på henne så kan hon vara det.

    Ja ,du har nog missat massor.
Svar på tråden Vilka nöjen har muslimer?