Inlägg från: Anonym (MissHopeful) |Visa alla inlägg
  • Anonym (MissHopeful)

    Fler som funderar på ett tredje barn och längtar?

    lördagsgodis skrev 2014-10-17 13:38:37 följande:

    Fick en glad gubbe :) på äl testet nyss. Vi låg inatt kring tolv men kommer inte kunna ligga förens imorgon vid 14 tiden om vi har tur, men det står ju att man har 48 timmar på sig från positivt utslag.


    Oj, din man har nog en annan inställning än min och är med på noterna. :) 

    Jag blir så lätt stressad så jag tänker mer att det vore fint att få till det med en eller två dagars mellanrum under äl-perioden. Vill inte äl-testa eftersom jag vet att jag blir stressad då. Men du har nog mycket stor chans att bli gravid med det upplägget. :) Lycka till!
  • Anonym (MissHopeful)

    Ja har tänkt lite vilken månad det skulle bli om jag skulle bli gravid, men jag skulle bli så himla glad om jag öht blir gravid så jag struntar faktiskt i vilken månad det blir i så fall. Klart att vissa månader känns  mer meckiga (tex runt jul), men jag tror inte att jag kan vara så kräsen i min ålder. ;) Kanske hade jag tänkt annorlunda om jag bara var strax över 30.

  • Anonym (MissHopeful)
    Solros78 skrev 2014-10-17 15:40:06 följande:
    Vi har väldigt lite sex för närvarande så det blir extremt tydligt att ha det runt äl, jag säger till vilka dagar det behövs och då kör vi. Förstår inte varför det skulle vara känsligt för mannen att veta, jag kan ju inte låtsas vara tokkåt just en viss vecka men sällan annars... Dessutom krävs det ju sex i form av samlag vilket också kräver viss tanke.
    Min man vill ha sex när han är sugen, inte enbart för att göra bebis, det blir lite mekaniskt för hans del. Och jag förstår honom faktiskt, samtidigt som jag för min del tycker att det är okej att "bjuda till" lite extra i äl-tider. Och för mig är det faktiskt så att jag blir rätt tok-kåt just den veckan. :). Min lust påverkas jättemycket av äl. Under PMS-veckan däremot går jag mest och morrar och vill inte ha så mycket fysisk närhet öht. Men det där verkar vara så himla olika.
  • Anonym (MissHopeful)

    Jag är förvirrad ang. min äl så jag är lite osäker på om vi är med och spelar, men jag tror det.

    Tänker dock inte testa alls tror jag. Vi är bortresta vid bim, så jag tar det väl när vi kommer hem i så fall. Fast, det säger jag nu. Testjävulen kan mycket väl slå ner innan dess. :)

    Shit vad alla skulle tappa hakan om jag blev gravid. :D. Det känns helt galet at bara tänka på. Ingen skulle vänta sig det. Skulle iofs vänta rätt länge innan jag berättade tex på jobbet tror jag.

  • Anonym (MissHopeful)

    Tack! Det ska bli skönt att få lite timeout från vardagen. Nej, jag tänker som du, jag har inte berättat för någon. Vill absolut inte ha några "följare" i min vardag. Det kan ju ta jättelång tid eller inte bli något alls. Eller jo föresten, min bästa kompis vet faktiskt. Någon förtrogen måste jag ha. :)

  • Anonym (MissHopeful)

    Dinosaurien: Nej, det kan tyckas så. Vi har helt nyligen börjat strunta i skydd, men det är nog mest för att jag inte har tid att fundera mera känner jag. Men det känns egentligen inte alls genomtänkt tillräckligt. Jag vill ju ha ett barn till, men det är ju inte så att jag/vi löst de komplikationer som skulle uppstå om jag blir gravid. När jag skrev trådstarten hade vi ff skydd, så det har verkligen hänt snabbt. Det var min man som tyckte att okej, vi testar väl att skippa skydd så får vi se. Jag är lite i chock över det men tänker att det mesta löser väl sig. Vi har båda jobb, även om min man jobbar i en osäker bransch. Men vi behöver mer plats hemma. Och det jag oroar mig mest för är att räcka till för tre barn.

  • Anonym (MissHopeful)
    Dinosaurien skrev 2014-10-20 00:12:14 följande:

    Men ni verkar ju inte vela alls, ni försöker ju för fullt! :-0
    Själv har jag inte ens tagit upp frågan hemma på några månader. Skulle vilka veta vad jag själv vill först...hmmm.


    Hoppas att du vill vara med ändå. Jag behöver verkligen ventilera för- och nackdelar. Jag har ju tydligen bestämt mig eftersom vi nu slängt skydden, men jag behöver ändå älta. :)
  • Anonym (MissHopeful)

    Det är lite konstigt, men jag drömde för några månader sedan att vi hade fått en dotter och att vi hade döpt henne också. Ett jättefint namn som jag inte har tänkt på innan. Det behöver naturligtvis inte betyda något men skulle vi få ett barn till och det skulle bli en dotter så skulle jag rösta för det namnet. (Vågar inte riktigt säga vilket det är).

  • Anonym (MissHopeful)

    Har PMS-humör och svag molvärk i magen så jag tror att mensen kommer om ca en vecka - så brukar det vara. Men jag har som tur var fullt upp både på jobbet och privat så jag hinner inte analysera alltför noga. Men det är klart - jag är ju här inne nu så det är klart att jag tänker på det. ;)

  • Anonym (MissHopeful)
    lördagsgodis skrev 2014-10-22 13:20:58 följande:
    Håller tummarna för dig! Jag vill bara att det blir måndag så jag kan ta ett tjuvtest. Min man har inte så mycket koll på min cykel så om jag plusar (hoppas hoppas) så skulle det vara så kul att ge honom ett positivt test i farsdagspresent:)
    Ja, vilken fars dag-present!

    Min man skulle nog vara lite kluven inför beskedet, men det är ju jag också. Hjärtat säger ja men hjärnan har inte riktigt bestämt sig.
Svar på tråden Fler som funderar på ett tredje barn och längtar?