Inlägg från: Anonym (Tänk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänk)

    Kk kräver abort

    The past is now skrev 2014-10-17 19:01:35 följande:

    Han man samlag så finns alltid risken/chansen till en graviditet sen vad kvinnan gör är helt upp till henne. Skydd är inte 100% och således en risk man får ta.

    Ingen här kan tala om vad ts ska göra.


    Nä, ingen kan säga till henne vad hon ska göra. Men hon kan inte heller förvänta sig något stöd från mannen. Det är bara sin kropp hon kan bestämma över i det här läget och med hennes val kommer konsekvenser som hon bör tänka igenom noga.

    Vill hon så gärna behålla barnet så antar jag att hon tycker att det är värt att stå för all uppfostran och allt engagemang själv utan att gnälla sen.
  • Anonym (Tänk)

    Dessutom TS! Din kk kräver inget alls av dig. Han har bara gett dig sina villkor, dvs att han inte tänker prata med dig mer om du inte gör abort och det har han all rätt till. Valet är fortfarande och kommer alltid att vara ditt.

    Rätten att inte göra abort är inte samma sak som att ha makt över mannens val. Så alla kvinnor som påstår att dom är tvingade till abort för att mannen inte vill ha barnet kan sluta gnälla. Att han inte vill ha barnet är inte lika med att ni måste göra abort. Det enda som händer är att ni får uppfostra barnet själv. Har ni ekonomi och ork till det så är det fritt fram att föda hur många ungar ni vill.

  • Anonym (Tänk)

    Om mannen alltid använt kondom så borde man definitivt inte bli förvånad över att mannen inte vill ha barn.

    Att det är kvinnans kropp och val betyder INTE att mannen måste gilla beslutet eller ställa upp för kvinnan, förutom underhållet då.

    Att mannen inte vill samma sak betyder inte heller att han bestämmer over kvinnans beslut. Han har all rätt att uttrycka sin åsikt och sin ståndpunkt i valet även om den inte är i linje med kvinnans planer och förhoppningar.

    Kvinnor som inte är beredda att ta hand om ett barn utan pappans stöd och engagemang bör inte ha penetrerande sex.

    En kvinna har all makt gällande om hon vill ha barn eller ej. En man kan bli far mot sin vilja, men han har makten att bestämma om han vill ha med barnet eller mamman att göra. Så enkelt är det!

    Så alla ni kvinnor som startar trådar där ni gnäller över män som inte vill ha barn. SLUTA gnäll! Bara för att ni har rätt beslutet i abortfrågan betyder inte att alla runt omkring måste anpassa sina liv efter erat beslut.

    Kvinnan har sitt val och mannen har sitt. Punkt!

  • Anonym (Tänk)
    honkie skrev 2014-10-19 08:56:34 följande:
    Så alla kvinnor som gjort abort av fri vilja borde egentligen ha steriliserat sig från början, eller avstått sex helt? Och dessa kvinnor är egentligen oansvariga idioter och därmed inget att ha?
  • Anonym (Tänk)
    nevermind skrev 2014-10-20 21:29:37 följande:
    Då behöver du ju inte begära underhåll, eller hur?
    Precis TS. En perfekt lösning. Din kk behöver varken ha med dig eller barnet att göra på något sätt och du kan behålla barnet.
Svar på tråden Kk kräver abort