Inlägg från: Johannajohanna |Visa alla inlägg
  • Johannajohanna

    Att anordna evenemang!

    Hejsan! Jag sitter och funderar på om jag ska anordna en nyårsfest i år igen, jag har haft det några tidigare år. Den största nyårsfesten jag anordnade så var vi 180 personer på plats.

    Det är så kul att ordna fester och vara med alla sina nära, men det var några saker som jag tyckte var jobbiga kommer jag ihåg. Dels det att få in betalningar för alla, vissa betalade in sent, vissa betalade för lite, vissa för mycket osv. Sen att få till en bra gästlista var också väldigt svårt, fick göra den i excel och där skriva in vilka som betalat och vilka som skulle betala i dörren. Det blev lite meckigt. 

    På middagen så var det också svårt för oss att veta vilka som var allergiker då vi inte hade någon bordsplacering, det var väl lite osmart av oss. 

    Ni som har haft någon form av event innan, hur har ni gjort med dessa frågor? Finns det något program man kan ladda ner som har koppling till en bank?

  • Svar på tråden Att anordna evenemang!
  • Johannajohanna
    bibo skrev 2014-10-20 14:44:49 följande:

    Just de glömde skriva att jag skulle ha öppnat upp ett nytt konto för detta så att jag lätt kan se vilka som betalat in utan en massa annat som kommer i vägen.


    Tusen tack för dina tips! Mycket bra, mycket av detta var det vi hade problem med sist vet jag dock. Det här med att folk ska skriva in sina namn på överföringen var väldigt svårt tydligen. Haha. 

    Men väldigt smart att lägga inbet. datum precis efter lön, att man inte tänkte på det känns dumt. Excel är jag inte så bra i alls, så listorna brukar bli lite knepiga, dubbelbokningar och sånt brukar förekomma när jag leker i excel. :)

    Ska se över lite vad för hjälpmedel som finns, just betalningsbiten är alltid svårast tycker jag. 

    Tack Bibo!
Svar på tråden Att anordna evenemang!