Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Hjälp med överraskning till min gravida flickvän!

    Hej!

    Jag är tillsammans med världens finaste tjej och vi ska snart få våra första barn, tvillingar :) Hon fyller år till helgen och jag skulle vilja göra något extra speciellt till henne, alltså något väldigt särskilt. Jag har fixat så att hon åker iväg imorgon med sin kompis och mamma så jag har tills på fredag att göra något!

    Nu undrar jag vad! Jag är usel på idéer verkligen! Vi har ett rum som ska bli barnrum och jag funderar på att göra något där..? Jag är väldigt händig av mig så det är inga problem så sett men som sagt, jag är kass på att komma på idéer!

    Jag har sparat undan lite pengar då jag velat göra något fint till henne på födelsedagen innan bebisen kommer så budgeten ligger på 35 000:-. Hon är ganska stor så hon orkar inte anstränga sig jättemycket så jag vet inte riktigt vad jag kan hitta på! Laga mat och städa i all ära men jag vill gärna göra något mer.

    Så jag tänkte att ni kanske kan hjälpa mig? Jag vet att det hänger mycket mammor och tjejer här. Vad hade ni uppskattat? Vad hade ni blivit extra glada över? Kom med alla förslag ni kan! Det ska vara något som man märker att jag ansträngt mig lite för också!

    Tack på förhand! :)

Svar på tråden Hjälp med överraskning till min gravida flickvän!