• JECJ

    Är förlovning det enda som visar att han älskar mig? Hjälp!

    Ett äktenskap ska komma för att relationen är bättre än någonsin. Inte för att laga något som är dåligt. Du mår inte bra i er relation, du mår till och med så dåligt så du uppvisar tecken på psykisk ohälsa. Han har visat en stark osäkerhet inför er relation.

    Så ett äktenskap borde vara långt borta för er.

    En ring skulle inte förändra ett piss.

    Arbeta istället på ert förhållande. I ett bra förhållande så behöver man aldrig tvivla och aldrig vara rädd.

    Han vill nog inte binda sig starkare i en dålig relation. Det är sunt. Utan han vill nog först bygga en grund så ni båda vet vad ni vill och känner trygghet. Du vet att han har tvekat, har var ärlig med det och du kan inte ändra på det. Istället för att kräva bevis för att han ska stanna så bör du ta varningen på allvar och arbeta på det som var/är dåligt i ert förhållande.

    Han kan göra slut när som helst, ring eller inte, och det är ok. Vill du hellre att han känner sig låst med dig och stannar även om han inte skulle älska dig?

    När min make friade så blev jag fantastiskt lycklig. Men hans frieri kom för att vi har en superstabil och problemfri relation. Han ville verkligen leva med mig resten sitt liv. Min lycka var total och bröllopet ett år senare var den bästa dagen i våra liv.

    Om jag hade trott att han tvekade på vår relation och bara friade för att göra mig glad så hade jag skämts och mått dåligt istället.

Svar på tråden Är förlovning det enda som visar att han älskar mig? Hjälp!