Inlägg från: Fjärilslätt |Visa alla inlägg
  • Fjärilslätt

    Vi som inte känner att vi passar in i de andra gravidtrådarna!

    Bra tråd, jag har kollat in en månadstråd men inte känt att det varit nåt för mig de kändes så sammansvetsade redan från start och de nya hade svårt att komma in.

    Hursom helst här är jag nu 19 år sambo och väntar vårt första barn 14 februari, har mått dåligt hela tiden och åker in och ut på sjukhuset, just nu är jag hemma

  • Fjärilslätt
    Nenne79 skrev 2014-10-22 21:56:29 följande:

    Hej!

    Kul tråd! Jag är ny på Familjeliv och känner också att det är svårt att hoppa in där det redan förts diskussioner i månader. Känner mig inte heller så "gravid med stort G" som många verkar göra, tycker det är spännande och häftigt men det är också fortsatt svårt att ta in.

    Jag är 35 år och väntar mitt första barn i mars nästa år. Träffade den stora kärleken (äntligen!) för bara ett år sedan och är nu gift med honom och har nästan gått en halv graviditet. Ja, det senaste året har varit minst sagt omtumlande. Jag försöker leva mitt liv ungefär som innan jag blev gravid, tränar lite av varje, äter som förut (om än mer... :) ) och försöker inte utnyttja graviditeten för att få min vilja igenom hemma. ;)

    Hoppas vi hörs vidare! :)


    Så mycket spännande och roligt som hittat fram till dig det sista året, önskar jag men kunde leva lite mer som förut men min kropp har inte alls gillat att vara gravid :(
  • Fjärilslätt
    Nenne79 skrev 2014-10-22 22:48:04 följande:

    @Fjärilslätt: Usch, det låter inte roligt att bli så dålig. :/ Jag har än så länge haft en bra graviditet med lite trötthet och hunger som uttalade symtom. Hoppas att du snart mår bättre och får njuta av resten.


    Härligt att du mår bra, hoppas du njuter :)
    Linzen skrev 2014-10-22 23:14:58 följande:

    Vad roligt att hitta en i samma ålder! Jag är också nitton men ska inte ha fören i juni, plussade i måndags. Det blir mitt och min sambos första också, men jag har längtat i flera år!


    Härligt då får ni en liten sommarbebis :)

    Jag har inte funderat så mycket på barn tidigare men nu längtar jag som sjutton att få se vem den lilla skatten är
  • Fjärilslätt
    mamaG skrev 2014-10-22 22:31:26 följande:

    Hej men vad skoj att några känner igen sig litegrann! Nä, man måste inte passa in på allt ovan, men gärna nåt av det. Och självklart får en vara orolig för ev missfall, men ibland känns de där andra grupperna som att folk jagar "graviditetssymtom" och liksom tävlar i vem som känner mest. Det är så konstigt!

    Min unge blir två om nån vecka. Han är en liten galning och snackar konstant nu. Idag berättade han att han vill bli en kyckling när han blir stor. Om det gör honom lycklig så!

    Hehe, nej, jag sjunger inte och berättar inga sagor och pratar inte med magen. Det känns rätt konstigt. Gjorde inte förra gången och kommer troligen inte att göra nu.

    Imorgon bitti är det dags för ett vul för att se hur långt gången jag är. Har man en menscykel som är mellan 18-45 dagar är det svårt att veta..


    Lycka till med vul idag :)
  • Fjärilslätt
    madde90 skrev 2014-10-23 09:52:08 följande:

    Hoppar gärna in här då ja inte känner mig välkommen i andra grupper....

    Detta är vårt 3e barn och va väldigt oplanerat då vi tog ett akut p-piller men de vaöde att bli en bebis i alla fall..... Bf den 20 juni. Jag hinner precis fylle 25 innan pyret kommer o ja svävar inte direkt på rosa moln. Våra andra barn är födda nov -10 & feb -13. Bor i en mindre stad i småland. Skulle varit på hälsosamtal på mvc i tisdags men råkade ut för en cykelolycka så är lite smått handikappad just nu... Ska till mvc i morgon igen.

    Detta va lite om mig.

    Grattis till era plus......


    Grattis själv men vad knasigt att vi är så många som upplever att man inte är välkommen i andra grupper
Svar på tråden Vi som inte känner att vi passar in i de andra gravidtrådarna!