Inlägg från: Jag är bara jag |Visa alla inlägg
  • Jag är bara jag

    Sär skrivning och skiljsmässa

    Utflykt i verkligheten skrev 2014-10-23 15:23:37 följande:
    Vad tycker ni är det absolut mest irriterande?

    Det är nog molnvärken... För sjutton,det heter inte så!! 
  • Jag är bara jag

    Bebisverkstad och bebisfabrik ska vi inte tala om! Försöka bli gravid, planera barn eller nåt sånt, men inte dessa löjeväckande uttryck tack!

  • Jag är bara jag
    Anonym (usch) skrev 2014-10-23 18:16:17 följande:
    De och dem är också en sak jag blir helt rabiat på! Jag förstår inte hur det kan vara så svårt! Jag kan förstå mycket men det här begriper jag helt enkelt inte, det övergår mitt förstånd. Hur kan man inte veta eller ens höra vad som är rätt och fel, det handlar ju om det egna modersmålet!

    De tjatar om att de inte förstår hur mycket man än förklarar. Byt ut dem mot oss så nog sjutton både ser och hör du att det blir fel. Dem äter-oss äter. Nä,just det... Men man ser ju de här de/dem-felen ute lite varstans tycker jag,6:ans meny på Boxer är konstant full av "dem"!
  • Jag är bara jag
    Barbamama08 skrev 2014-10-24 19:11:46 följande:
    Jag fick ett sms en gång av en granne, där Schanet tydligen hade hälsat något. Jag undrade först vem det kunde vara. Hon hade en del i sin bekantskapskrets med utländsk bakgrund, men jag bör tillägga att hon själv var helsvensk. Sedan slog det mig att det var Jeanette som hade hälsat det där!

    Sånt ger mig rysningar! Förvånad
Svar på tråden Sär skrivning och skiljsmässa