• Mymlan1986

    Analystråden för ägglossningstest!

    Hej, slutade med p-piller förra månaden efter att ha ätit preventivmedel i ca 13 år. Hade en cykel på 35 dagar i juni, vilket kändes som väldigt långt tid, men jag vet inte då jag inte haft koll på min cykel. Enligt min ÄL-kalender ska jag ha ÄL 3/8 (uträknat på om jag skulle ha 35 dag) i dag är dag 14 och Jag har tagit detta test, testlinjen är smalare men lika stark som kontrollstrecket. I går hade jag ett svagt teststreck och dagen innan det syntes inte kontrollstrecket. Är detta ett positivt test??

  • Mymlan1986

    ]Hej, slutade med p-piller förra månaden efter att ha ätit preventivmedel i ca 13 år. Hade en cykel på 35 dagar i juni, vilket kändes som väldigt långt tid, men jag vet inte då jag inte haft koll på min cykel. Enligt min ÄL-kalender ska jag ha ÄL 3/8 (uträknat på om jag skulle ha 35 dag) i dag är dag 14 och Jag har tagit detta test, testlinjen är smalare men lika stark som kontrollstrecket. I går hade jag ett svagt teststreck och dagen innan det syntes inte kontrollstrecket. Är detta ett positivt test??

  • Mymlan1986

    Det var nog inte positivt som du sa, det är testlagrets stickor som jag tagit på eftermiddagen, enligt CB digital i morse (de ska man testa på morgonurin enl förpackningen)så har jag inte ÄL i dag, inte ens stegring, endast en rund ring på det. Första månaden med tester för mig också så tack för hjälpen med att analysera dessa, det positiva som du visade var väldigt tydligt. Efter p-pillerstopp så är nog kroppen lite ur balans känner jag, förra månaden hade jag alla möjliga Grav symtom men det var nog bara kroppen var ovan att behöva jobba själv ????

Svar på tråden Analystråden för ägglossningstest!