Inlägg från: Anonym (Swinger) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Swinger)

    Parsex/trekant. Seriösa sidor?

    De flesta Swingersklubbar har forum där man kan få kontakt med andra och då är det seriöst på en helt annan nivå än på BC och andra liknande sidor. Rekomenderar LustKammaren där är alla verifierade via telefonsamtal och singelkillarna måste också haft ett par som gått i god för att killen är seriös.

  • Anonym (Swinger)
    Anonym (En del av leken) skrev 2018-01-05 12:34:25 följande:
    Det enda som har fungerat var den variant man körde tillsamans med PardiseSwings och Eden där man kunde ringa och verifiera att man var ett par eller tjej. tyvärr var det väl för mycket jobb och jag misstänker att lite sammarbetsproblem med Paradiseswinges gjorde att man slutat med detta alternativ. För vår del tycker vi att den klassiska men högst friviliga varianten av verifiering sig som par eller tjej med ett foto där det klart och tydligt framgår att man är ett par eller tjej och där man har en textad lapp med profilnamnet med i bilden gör att en profil känns seriös och något att inleda en kontakt med. I övrigt tycker jag att swingersklubbar är ett bra sätt att knuta kontakter om man är par eller tjej. Man behöver inte alls delta i några lekar utan bara vara social och bygga upp ett kontaktnät för privata träffar.
    Det stämmer om jag minns rätt var det något tjafs gällande betaling för hemsidan för ParadiseSwings. Iden med telfonverifiering är bra och används av bland annat Lustkammaren.
Svar på tråden Parsex/trekant. Seriösa sidor?