• Fröken K

    Samsover du med ditt barn?

    Hittills har bebis alltid sovit mellan oss, fast hen är ju bara 3 månader. Trodde dock att vi skulle använda spjälsängen, men vi tyckte inte att det kändes bra. Nu är det nestet fram tills första uppvaket, sen jämte matfabriken, alltså mig

    Vi tänker börja försöka lite med egen säng, fast då bara genom att ta bort ena sidan på spjälisen så det egentligen blir en förlängning av vår säng.

  • Fröken K
    LängtansBlåaBlomma skrev 2014-11-22 16:18:37 följande:
    Mitt svar beror på vad du tänkte svara. Känner på mig att jag kommer bli påhoppad vad jag än svarar, verkar vara en hätsk stämning och jag får redan dåligt samvete och blir ledsen.

    Men jag har en spjälsäng vid sidan av och tänkte gulla med barnet därifrån. Om den vill amma verkar det lättast att dra över barnet i sin babynest, amma och sen lägga tillbaka barnet. Och om jag mot förmodan somnar borde babynestdelen skydda barnet från klämrisken.

    Jag vet inte om det är en fungerande lösning. Om jag sitter upp och ammar, är det säkrare?
    kampenmotpco.blogg.se/ - äntligen gravid! BF 1/1 2015
    Jag kan inget om vattensängar, men spontant skulle jag tro att det är svårt att amma bebisen i nestet oavsett säng eftersom den ligger så högt upp. Har inte prövat själv dock utan lägger bebis jämte vid amningen. Sittamma funkat ju såklart om man får till det, men man blir ju trött. Sen måste man ju inte samsova om det av olika anledningar inte funkar! Spjälsängen som babybay är väl en toppenlösning då!

    Skulle ni köpa en madrass kan du ju lägga den i bebisens rum sen så kan ni ha den som myshörna!
Svar på tråden Samsover du med ditt barn?