• Sanneek

    Mensvärk innan BiM

    Hej! Jag känner igen mig i det du skriver. Jag har sedan äl haft (nästan) konstant ont i svanken, den sista veckan har jag haft en jävla mensvärk och mått illa. Har BIM idag och än syns den inte till. Jag tog ett test igår som var negativt och bestämde mig för att vänta att ta testet tills jag var säker på att mensen inte kom idag. Nu är jag på jobb (arbetar dygn) och vill inte ta det här och imorgon kommer jag hem vid 10 - tiden så då är ju morgonurinet sedan länge i reningsverket ????

    Så jag är lite smått nervös och samtidigt lite exalterad ? Är lite orolig för att tro att jag är gravid och sedan kommer mensen inatt/imorgon ???? Men test tas säkert på torsdag igen (om jag kan hålla mig så länge) om inte mensen syns till ?

    Det är förtidigt att testa nu. Jag hade ju inte ro att vänta till BIM (idag) och gick runt och var jätte ledsen hela dagen igår efter att testet visat negativt. Och nu har jag ingen mens (men riktigt tuff menssmärta) så jag är halvt osäker på om det är mensvärk eller om det är växtvärk i livmodern som spökar :p mitt råd är att vänta just för att du inte ska bli besviken ?

  • Sanneek

    Idag /nu fick jag en ny intressant upplevelse. Rörde mina bröstvårtor och satan i gatan vad ömma dem var. Nästan så det brändes/sved! ???? oron är på Max, vill inte testa negativt igen

  • Sanneek

    Grattis till pluset!

    Själv sitter jag här med mens (?!?!?) Hade ju BIM +1 och testade vid 10 tiden igår. Vilket blev negativt. Sedan hade jag och sambon sex och jag gick på toa efter eftersom det "rann till" :p då var där blod, men väldigt rosa, sedan hade jag under dagen mörka blödningar/flytningar men otroligt sparsamt, brukar vara som mest mens i början av mensen för mig. :/ Den har ökat i mängd idag men är fortfarande väldigt mörk

    Mina bröst är fortfarande känsliga, Fylliga och bröstvårtor smärtar, mensvärk en är till max likaså trötthet och svanksmärtan. Men eftersom jag testat negativt och min mens har kommit så får jag väl erkänna mig "besegrad" denna månaden ;) tur att det finns fler ;) följs jättegärna åt jag också ?

  • Sanneek

    Jo jag är ganska säker på att det är kört för mig också. Dock beter sig min kropp jävligt skumt. Mensen har inte kommit igång på riktigt ännu. Min bröst och bröstvårtor gör ont. Känner av dem hela tiden. Är inte alls van vid detta. Känns konstigt ????

  • Sanneek
    Handtaget skrev 2014-11-20 21:10:10 följande:
    Vissa tidiga tecken är ju att tuttarna blir känsliga och blodkärlen kan bli mer synliga :) så det kanske är ett tidigt tecken!
    jo det är ju det jag funderar över, men eftersom jag fick blödning en dag efter beräknad BIM även om den var sparsam och enbart i 2 dagar så måste jag nog säga att det inte lyckades denna gången, även om kroppen beteer sig konstigt, tyvärr :P
  • Sanneek

    Tror det jag också :P 
    Men hade varit bra om det kunde sluta göra ont nu! :P

    Hur går det för dig? :) Har du märkt av något nu när det snart är BIM? :)

  • Sanneek

    Då håller vi alla tummar och tår Handtaget ?

    Roomraider, det ser ju ut som två sträck, men testa imorgon igen för säkerhets skull ?

  • Sanneek

    Aaaaah !! Grattis Roomraider! !:):):)

    Hej på er igen! Har varit borta ett tag. Sura ganska hårt på min mens som kom BIM+1 för två veckor sedan... Eftersom jag inte kunnat lita på min kropp.

    har Äl nu i dagarna, eller ska ha, men har precis fått en blödning, efter sex, precis som det var när jag fick min mens för två v sedan..

    Var på Lalandia Tisdag - fredag. I fredags blev jag galet illamående och spydde, hade feber när jag kom hem och mår fortfarande galet illa. Är jättegasig och magen är helt uppblåst. Så jag förstår INGENTING!

    Har tagit säkert 7 test men alla negativa. Förstår inget alls. Varför bråkar min kropp med? :/

    Lider med er andra !!! :(:(:(

Svar på tråden Mensvärk innan BiM