Inlägg från: tobbe01 |Visa alla inlägg
  • tobbe01

    Dotter 3månader död pga vaccin mot stelkramp

    winnethepooh skrev 2014-11-20 14:34:49 följande:
    Vilka sjukdomar var du vaccinerad emot men fick ändâ?
  • tobbe01
    Insatt skrev 2014-11-20 17:38:51 följande:
    Eller hur! Min mammas kusin dog av polio när han var 15 år och vi hade en granne som är funktionshindrad pga postpoliosyndrom. Så ofarligt var det!
    Jag är rädd att vi kommer att få tillbaka många av dessa sjukdomar. TBC är tillbaka t ex.
  • tobbe01

    Idag tar vi emot stora skaror från andra länder som jag kan tänka ofta är helt ovaccinerade? och om det då sprider sig ett vaccinations-motstånd i vårt land så har vi snart en ökande barnadödlighet. Ökad bland vuxna också men nu handlar tråden om barn.

  • tobbe01
    winnethepooh skrev 2014-11-20 18:51:37 följande:
    Vårt barn är faktiskt vaccinerat mot TBC. Det är ett kontroversiellt vaccin pga av eventuella diagnostikproblem vid misstänkt sjukdom. Ibland tänker jag att var det verkligen nödvändigt, själv är jag inte vaccinerad och har aldrig insjuknat i tuberkulos. Men vi gjorde det valet då vi bor på ett ställe där det är många resande till och från Afrika och Asien - ställen där TBC är vanligt - och då läkare därför rekommenderade det.
    Jag bor också på ett ställe där det finns många resande från Afrika och Asien. Södertälje.
  • tobbe01
    Tow2Mater skrev 2014-11-20 19:05:13 följande:
    Tror det handlar om ett brev där de beklagar sorgen (vilket TS ju skriver), men TS tog det som en "ursäkt", vilket det ju inte kan vara.
    Rätt konstigt ändå om det inte är ngn man känner väl.
  • tobbe01
    Lady Godiva skrev 2014-11-21 05:13:29 följande:
    Nej, jag tror inte heller på det faktiskt. Jag vet inte vad som händer i ett sådant här fall, om det går att anmäla BVC för något (tror ju förstås inte det) men om de skulle kunna anmälas finns det inte en chans att de skickar ett ursäktsbrev innan man ens vet vems "fel" - om någons - det inträffade är. Det skulle användas emot dem att de bad om ursäkt, det skulle tyda på att de visste att de var skyldiga. Varför annars be om ursäkt?

    Så nej, jag tror inte heller på det. Sorry TS.
    Men hur kan man hitta på en sådan sak? Då får man ju den hemska tanken att tråden inte är äkta vilket ju känns helt otänkbart.
  • tobbe01
    yodi skrev 2014-11-21 11:05:08 följande:
    beklagar sorgen om din dotter har gått bort, men  det finns några felaktigheter i din story, bla ges inte stelkramp som ensamt vaccin utan i kombination med andra.

    sen skriver du att du är 21 år men i din presentation står det 44 år
    Så fruktansvärt! Tråden ligger trots sitt fruktansvärt allvarliga innehåll INTE i känsliga rummet så då kan man ju tillåtas börja fundera på om TS inte är äkta? HUR kan ngn dikta ihop en sådan fruktansvärd historia? Men helt klart så står det 44 år i ts presentation men ts försvann direkt så vi får nog aldrig veta. 
  • tobbe01
    Iarwain skrev 2014-11-21 12:39:59 följande:

    Sedan så finns det stor chans att Phaas berättelse inte är sann.

    Nytt konto.
    Olika ålder i trådstart och inlägg.
    Inga mer inlägg efter första gjordes.


    Men hur är det möjligt att ngn startar en sådan tråd som denna på "skoj"? Är det vanligt här på FL?
  • tobbe01
    Naaw skrev 2014-11-21 13:07:11 följande:

    Det handlar inte om att starta en tråd "på skoj". Det handlar om att det finns okunniga galna människor som vill skrämma människor till att inte vaccinera sina barn eftersom de köpt antivaccinationsmaffians konspirationsteorier. Tyvärr har de haft viss framgång de senaste åren vilket ökat antalet människor i Sverige och Nordeuropa som dött av mässling etc.


    Okej men nog trodde man att det fanns vissa gränser ändå, men tydligen inte.
  • tobbe01

    Vi har aldrig tvekat en sekund att vaccinera våra båda barn och vi har varit så tacksamma att det finns vaccin mot sjukdomar som kan vara dödliga. Vi såg även till att de blev vaccinerade när Gardasil kom fast de var för gamla för att ingå i ngt vaccinationsprogram. Alla vaccinerade vi oss mot svininfluensan när det var som mest aktuellt. Varför välja bort en trygghet?

Svar på tråden Dotter 3månader död pga vaccin mot stelkramp