• saranen

    Bf Augusti 2015

    Hoppar in jag å!

    Plussade i fredags o bf blir då 8/8-15 Andra barnet, har en son på 3år.

    Vad heter facebook gruppen?!

  • saranen
    Emmaduh skrev 2014-12-01 19:25:33 följande:

    Hej!

    Jag tror minsann att jag precis plussade! Vad tror ni? Vet inte om ni kan se bilden, men svagt positivt på kvällsurin efter mycket vätska. Blir orolig att det borde vara starkare. Jag har en dotter på 1 år och 3 månader, och vi hade precis påbörjat en prover pergpotime kur på fertilitetsenheten. Precis somed dottern så hann jag bara äta en 7-dagars provera kur och vänta på mens som aldrig dök upp. Vi har bara haft sex 2 gånger under november, så jag borde blivit gravid den 14 ?? Har inte ens hunnit räkna ut vilken vecka jag är i. Hoppad jag får hoppa in här ??

    phpNDQYWM36088.jpg


    Ser solklart positivt ut
  • saranen

    Jag är på båda ställena

    Gjorde sista test idag! Hade 2-3 på CB digital i onsdags och ville så gärna få se 3+ och det fick jag! Känner mig väldigt lugn & trygg. Ska på vul 22/12.

  • saranen
    Emmaapersson skrev 2014-12-14 13:40:46 följande:

    Har hamnat i en liten situation, var på arbetsintervju för mitt drömjobb i torsdags och redan i fredags ringde dom och erbjöd MIG jobbet. Ikväll ska jag gå bredvid första gången och skriva under anställningspapper.

    Jag är så lycklig att jag är gravid, känner mig som en otroligt dålig människa som just nu känner mig mer lycklig för jobbet som jag längtat efter i många år.. :(

    Just nu säger jag ingenting, men den dagen jag berättar för dom om graviditeten. kommer dom känna att jag lurat dom, kommer jag få komma tillbaka efter mammaledighet, kommer jag bli illa omtyckt som bara jobbar 7månader och sen blir borta i 1 år?? Så mycket tankar. Åh jag tror jag är överkänslig just nu! :'(

    Är det någon som varit med om ungefär samma sak? Som berättade om graviditet efter att ha skrivit på papper?


    Jag kommer typ vara i samma situation. Börjar nytt jobb 7/1-15 och fick veta på fredagen att jag var gravid o skrev papper på nya jobbet på måndagen. Men men, så är det tänker jag.
  • saranen
    Zora skrev 2014-12-28 07:24:15 följande:

    Någon mer än jag som har ont i ryggen? Ner mot svanken. Jag har fått ganska ont där neråt sen igår, tycker inte jag gjort något särskilt så jag antar att det har med barnet att göra på något sätt. Ska det vara så? Minns inte att jag hade ont i ryggen i början av förra graviditeten så jag blir ju lite orolig. Är i v 7 nu (6+1)


    Ont i svanken är inte konstigt alls.

    Hade det från innan plus till förlossning när vi vänta sonen
  • saranen
    doccah skrev 2015-01-18 18:12:34 följande:
    Vart bor du då? Hon borde ju ha nämnt ngt om de kostade tycker man ju, hon vet ju hur gammal jag är ^^
    Uppsala.
Svar på tråden Bf Augusti 2015