• Evm
    Aaglars skrev 2014-11-23 11:53:06 följande:

    Får jag fråga hur gammalt ditt barn är? Har han/hon redan börjat på förskola? Du har ju lagt in denna fråga 0-12 månader.


    Vaddå förskola? TS skriver att barnet har kolik så antagligen är hon mycket yngre än ett år.
  • Evm
    mitthemligajag skrev 2014-11-23 11:51:16 följande:
    Fastän han inte är sjuk? De är väl inte okej? :p
    Jo det är klart, om han är för utmattad för att kunna jobba. Men ni borde föröka att inte vara vakna båda två, ta varannan natt tex.
  • Evm
    mitthemligajag skrev 2014-11-23 12:05:52 följande:
    Vi försökte de första veckorna... Men de fungerade inte. Jag klarar inte av slappna av och somna när jag inte ser henne och det är otroligt jobbigt... Ngt jag måste lära mig. Dessutom orkar man bara ngn timme. de är konstant gallskrik, svett och stimm i 7 timmar. Imorse somnade hon 5... :( men vad bra då vet vi att han kan göra så ifall de skulle vara helt kört, ska bara få arbetsmyran att förstå att det är okej också. Men vi är heelt slut.
    Förstår att ni är slut! Ett bra mantra är: det går över, det går över, det går över.
  • Evm
    mitthemligajag skrev 2014-11-23 12:01:17 följande:
    Nej alltså hon är 6 veckor, hon ska inte lämnas någonstans! Jag menade mer att det känns förjäkligt att använda föräldradagar till att vara konstant trött med ett barn som har så otroligt ont och mår dåligt och faktiskt är sjuk.

    Hon är ju mer sjuk än någon som har lite feber och då får man ju vabba. Vabba får man ju göra fastän barnet inte går på förskola så får jag som mamma vabba med henne från mina föräldradagar?
    Du får aldrig vabba från föräldraledighet, däremot kan den jobbande föräldern vabba om du är sjuk, aldrig för att barnet är sjuk, men då måste barnet vara äldre men minns inte hur gammalt barnet måste vara.
Svar på tråden vabba vid kolik?