• Anonym (lol)

    mamma och mamma?

    Men jag tror det är ett påhittat problem att ungarna inte vet vilken snippa de kom ut från. De får la se bilder från när de låg i magen som alla andra får? Det tycker jag är det mest troliga. 

    Min mamma har barn med en annan kvinna och min syster vet definitivt vem som födde henne, men hon kallar ändå bägge två för mamma. För bägge två är mamma åt henne. Nu har de separerat och delar vårdnad om henne och hon bor hos bägge två. Det är ingen som helst skillnad från om de hade varit man och kvinna. 

  • Anonym (lol)
    Anonym (Kråke) skrev 2014-12-07 17:26:36 följande:
    "Snippa"?
    Säger du det ordet i en vuxen diskussion???

    Din mamma fick barn när hon hade en relation med en kvinna?
    Jaha, ok det var ju trevligt men det gör inte den andra kvinnan till mamma.
    Bra ändå att det fungerar för din syster, i vilken ålder blev hon införstådd med hur allt hängde ihop?
    Hon har alltid vetat hur hon kom till världen. Min mamma födde henne inte, och det vet hon om. Hur vet du ens att de ljuger för barnen att de bägge två är biologiska föräldrar till barnet?
  • Anonym (lol)
    Anonym (!!) skrev 2014-12-07 23:33:48 följande:

    Tycker mest att det drabbar barnen, att de ska ha två mammor istället för en mamma och pappa, såg en dokumentär om detta då barnen blev mobbade i skolan. det är en sak att vara lesbisk, men barnet måste veta vem som är mamman, och vem som är sambon lr frun lr va man ska kalla det. För övrigt blir man bara äcklad av vart världen är på väg, snart får väl tre män gifta sig oxå.


    En gång såg jag en dokumentär om en kille som blev mobbad för att han hade glugg mellan tänderna. Och jag vet en som blev mobbad för hon var rödhårig. En blev mobbad för familjen inte hade så mycket pengar. Newsflash: ungar kan bli mobbade för precis vad som helst.
Svar på tråden mamma och mamma?