Inlägg från: Chasingdreams |Visa alla inlägg
  • Chasingdreams

    Jag har fått ultraljud inbokat den 8/1. Det känns som galet lång tid. Lyckades övertala landstinget då vår privata ivf-läkare som hjälpte till med distansbehandlingen skulle ha 1500 för det. Idag kom oron över att det inte ska gå vägen. Har haft supermycket symtom men har typ inte känt nåt sen imorse. Hur ska man hålla sig lugn? :)

    När jag mådde illa med sonen var det bara smörgås och bananer som fungerade.


  • Chasingdreams
    Liten till skrev 2014-12-08 19:33:02 följande:

    Förstår att det känns långt med den 8e. Är ju en hel månad dit. men samtidigt är det ju bra, hade du fått ett vul nu så kanske man inte sett nåt, och det hade ju oroat mer än hjälpt. Men sjukt dyrt, 1500?!! Tur att du får via landstinget.

    Symptom kan väl komma och gå lite såhär i början? Själv mår jag illa varje dag, asjobbigt och skönt, fast nu börjar det bli jä****t drygt!

    Vad är du i nu? V7?


    Jag minns att jag också var riktigt less på illamåendet med sonen. Mådde konstant illa mellan vecka 6-17 och kräktes flera gånger varje dag. Det minskade inte förrän jag kände de första rörelserna. Vilken vecka är du i?

    Är i vecka 5 nu så allt är så tidigt och osäkert. Plussade nyss.
  • Chasingdreams

    M och m: Skönt med tid för ultraljud. Jag hade rejält ont med sonen runt vecka 9. Kvinnokliniken skrämde då upp mig med utomkveds, men då fick jag se en hoppig liten bebis på skärmen. Läkaren sa till mig att det skulle kännas så när det växte. Själv blir jag nervös av de kraftiga huggen som kommer ett par gånger om dagen nu...

    Liten till: I vårt landsting erbjuds alla kub gratis oavsett ålder. Gjorde det med sonen. Till stor del bara för att få ultraljudet :).


  • Chasingdreams
    Liten till skrev 2014-12-09 22:06:10 följande:

    Chasingdreams - var du inte orolig sen när du gjort kubtestet? Jag tänker att får jag en siffra, oavsett hur bra, kommer jag hänga upp mig på det där 1av... Jag vill och inte vill, och sambon säger inte så mycket, tycker jag får bestämma. Blir tokig på det!


    Här fick vi aldrig en exakt siffra. Pappret angav bara att det var låg risk, vilket var skönt. För som du säger kan ju siffran leda till oro.
  • Chasingdreams

    Jag ser också fram emot julledigheten. Ska vara ledig i 2,5 vecka så det blir så skönt. Det blir ju också lättare att dölja allt ett tag till på jobbet då. Sen har jag ultraljud nästan direkt efter att allt kör igång igen.

    M o m: Jag tycker också att det är jobbigt när man inte känner så mycket. Idag är en sådan dag. Igår kände jag hur mycket som helst. Förstår inte hur det kan skifta så mycket.


  • Chasingdreams

    Liten till: Vilken sötnos. Det ser ju verkligen ut som en riktig bebis :).

    Chleome: Välkomnen! Lergigan hjälpte inte heller mig när jag var gravid med sonen. Kräktes tre gånger om dagen från vecka 6-16. Vissa dagar när det var som värst fick jag inte ens behålla vätska...

    Har nu gått in i vecka 6 (5+1) och illamåendet har tagit fart. Jag får sån ångest av det. Vet ju att det kommer gå över, men när jag tänker på hur jobbigt det kan vara den närmsta tiden känns det sådär. Samtidigt är jag ju så glad att jag är gravid. Hur gör ni med era små när ni mår dåligt?


  • Chasingdreams

    Tjusig mage M o m!

    Jag börjar också känna mig ganska uppsvälld på kvällen trots att jag bara är i vecka 6. Misstänker att det kommer vara svårt att dölja det så länge. Blev dock ganska tidigt synligt gravid med sonen.

    Har nu även fått halsbränna. Suck!


  • Chasingdreams
    M och M skrev 2014-12-18 21:37:06 följande:

    Vaknade i morse med kram/träningsvärk/senadrag i båda vaderna. Undra vad det kan vara....? Läste nåt om att kalciumomsättningen i kroppen ökar när man är gravid. Vet inte om det är det eller och vad betyder det liksom... :-\


    Det låter som om det kan va det. Hade det runt vecka 17 sist. Åt då keso och sen gav sig kramperna. Märkte inte av det under resten av graviditeten.
Svar på tråden Vi som är på god väg mot att äntligen få ett syskon