• M  och  M

    Vi som är på god väg mot att äntligen få ett syskon

    Chasingdreams skrev 2015-01-07 18:17:24 följande:

    Kul med lyckat ultraljud M o m!

    Jag har fått lergigan utskrivet idag. Inte comp som jag hade sist, utan bara vanlig lergigan. Jag hoppas att det ska hjälpa, även om jag har tvivel. Jag fick tio dagars sjukskrivning, vilket känns som ett hån i sammanhanget. Läkaren sa att illamåendet snart skulle gå över, eftersom det är ovanligt att kräkas till vecka 17 som jag gjorde sist. Suck!


    Usch, hoppas det inte eller så länge denna gång! Men stå på dig med längre sjukskrivning om det inte blir bättre. Lättare sagt än gjort kanske :-/
  • M  och  M

    Alltså jag tror seriöst jag känner lite rörelser. Har känt det tidigare under typ en vecka eller så men inte vågat tänka att det är det. Men nu sen idag då jag såg akrobaten så blir jag mer övertygad att det är det. Väldigt snabba flyktiga känningar dock. Men känns inte som tarmarna. AOtroligt.

  • M  och  M
    chleome skrev 2015-01-08 19:52:07 följande:

    Vet ni vad??? Barnet är friskt!!!! De har lagt upp resultatet ikväll!!! Så nu ska jag bara vänta in min sambo och sen ska jag berätta det här och vi ska kolla vilket kön det är.... Jag är världens lyckligaste!!!!


    Åh fantastiskt!! Vad härligt för er!
  • M  och  M
    chleome skrev 2015-01-09 16:43:29 följande:

    Tack snälla!  Trots enormt starka tjejvibbar var det en pojke som låg i magen.

    Berättade jag att jag i somras gav bort säckvis med pojkkläder som min son växt ur då vi hade gett upp hoppet?

    Hur mår ni andra idag?

    M och M, vet tyvärr inget om de där med järndepåer alls.....


    Ja du ser som det kan bli
  • M  och  M

    Alla har verkligen blivit så glada för oss när vi berättat, så de börjar gråta Man blir så rörd!

    Kan tycka det är lite jobbigt nu dock när vi berättat för nu vill ju alla prata om det Och att jag ska berätta. Och även att de börjar prata hej vilt om andra som väntar barn eller länkar sig fler och allt runtomkring som de kanske undvikit förut då de vet vi kämpat. De tror ju liksom att vår kamp är slut nu att det är helt okej allt. Men för mig är det lika jobbigt allt med graviditeter och så vidare fortfarande. Känner mig inte jättesugen att prata om. Är fortfarande ett öppet spår i mig. Hur känner ni? Och hur är er omgivning?

Svar på tråden Vi som är på god väg mot att äntligen få ett syskon