Inlägg från: Anonym (hanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hanna)

    Ni kvinnor med stora bröst

    Jag skulle inte vara tillsammans med dig TS. Jag är smal och har stora bröst. Min man är bröstfixerad och älskar att hålla på med dom och med bröstvårtorna. Skulle tycka det var skittrist att vara tillsammans med någon som inte uppmärksammade dom. Inget för mig!

  • Anonym (hanna)
    Tom Araya skrev 2014-12-14 13:35:56 följande:
    Du vill alltså ha 100% fokus på tuttarna och ingenting annat? Det låter ju kul...Obestämd
    (Jo, jag misstolkar dig medvetet på samma sätt du misstolkar TS).
    Inte 100% fokus, men jag vill att han uppmärksammar dom. Tror inte att killar skulle tycka det vore så kul om man inte uppmärksammade kuken...eller har jag fel? Finns det killar som kanske inte bryr sig om det..
  • Anonym (hanna)
    Duvalier skrev 2014-12-14 17:57:33 följande:

    Nej det är väl tur att du inte är tillsammans med mig då jag inte är bröstfixerad. Enligt mig så samhället extremt bröstfixerat idag. Det bankas in i oss killar från ung ålder att bröst är det enda vi ska bry oss om. 


    Lilje: låter som att jag och din man skulle ha mycket att diskutera Cool

    Är det samma sak för er tjejer då ni träffar en kille med stor kuk som tror att allt löser sig bara han har en stor kuk? Men ni är mer intresserade av hans tankar/känslor, rumpa, bröstmuskler eller något annat. 
    Intalar mig själv att det är en liknande situation.


    Finns det verkligen killar som tror att allt löser sig bara för de har stor kuk?

    Kunde nästan inte bry mig mindre om kukens storlek, jo ok, om den skulle vara jätteliten å man inte känner den inne i sig, då är det ju ett problem. Men hur många har så liten?
Svar på tråden Ni kvinnor med stora bröst