Inlägg från: Lindsey Egot the only one |Visa alla inlägg
  • Lindsey Egot the only one

    Du som tycker att en tjej inte ska ligga med för många - varför tycker DU så?

    Anonym (insikt) skrev 2014-12-14 08:47:14 följande:

    Den tjej jag känner bäst (en inneboende) som gjort det föll ihop som ett vrak vid 23 års ålder. Hon sa själv att hon bara sökt bekräftelse under sina tonår för att hon mådde dåligt och inte tyckte hon förtjänade "äkta" kärlek. Hon spelade mycket på sex med hela sitt kroppsspråk, det var lätt att se att killar skulle dras till henne för det, men lika tydligt att se att få skulle bli seriöst intresserade av henne som bara strålade ut "gör vad du vill med mig, vem som helst när som helst".

    Hon gick i terapi för sexmissbruk och började studera religionsvetenskap när hon bodde hos mig så min undran är om en tjej som gör så faktiskt mår bra?

    Men gör man det så go for it!


    Tror också det är flickor som söker bekräftelse på ett destruktivt sätt där de använder sin kropp för att känna lycka men som får ångest efteråt och måste söka en ny kick i en ny kille och nytt sex. Känner också några tjejer som själva säger att de låg med många killar även de som de inte attraherades utav för att de själva kände sig tomma. Ingen av dessa har heller levt i längre relationer och två av dom har gift sig och skilt sig flera gånger.

    Så jag tror att den som använder sin kropp för att söka lycka inte blir så lycklig.
  • Lindsey Egot the only one
    Dorian Ertymexx skrev 2014-12-14 23:00:20 följande:
    Mhm. Och de som gifter sig, är de också bekräftelsesökande att de måste tvinga en man till att leva med dem?
    Politiskt korrekt. Vuxenspråk för du är dum.
    Hur menar du nu?

    Det kräver väl mer vilja till att samarbete att hålla ihop som är ett livsprojekt och att enbart knulla sin make/maka livet ut än att ha nya ons varje helg.

    Då söker man inte bekräftelse genom sex iaf.

    Har man levt långvarigt med en och samma person vet man att det finns dalar och toppar på livets resa som man måste ta sig igenom och över. Ibland står man inte ens på samma topp samtidigt och då gäller det att man väntar in varandra. Så där handlar det inte om bekräftelse utan om ett livsprojekt där sex är en liten del av samspelet
  • Lindsey Egot the only one
    Anonym (Fel fråga) skrev 2014-12-15 09:26:21 följande:
    Tycker du har både rätt och fel Lindsey.

    Jag håller med, för jag har träffat rätt många kvinnor som legat med många män som visat sig ha rätt mörka sidor, och det är oftast fler i den gruppen som har problem med sina familjer/fäder på olika sätt. Det är min erfarenhet, så jag måste hålla med där.

    Dock kan man inte utgå från det bara för att en tjej legat med många. Det finns massor av kvinnor som bara gillar sex och har lärt sig hur man får det från olika män på ett säkert och bra sätt så då fortsätter de att ha sex på det viset. 

    Dessutom finns det väldigt sexuellt exklusiva kvinnor som är knäppa, så sex definierar inte en person på ett så dominant sätt, vi är rätt komplexa.
    Självklart är det inte fel att ha många sexpartner. Men jag själv inte vill ha det och vill inte heller ha en partner som haft det. Men när det går till det extrema hållet att man på fyra år mellan 15-19 år och inte hunnit mogna och ändå hunnit med över 100 killar anser iaf jag att det inte kan vara för njutning utan för att man tror att man får kärlek genom sex och tror naivt att dessa 100 killarna älskar henne bara de får stoppa in snoppen. Visst hon kan njuta av sexet men att ha 100 ons under sin tonårstid tyder ju på att man inte har mognaden att förstå. Och frontalloben är inte färdigutvecklad förrän man är i tjugofem års åldern.
Svar på tråden Du som tycker att en tjej inte ska ligga med för många - varför tycker DU så?