Inlägg från: Anonym (Du måste ta dig därifrån snarast!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Du måste ta dig därifrån snarast!)

    Mitt liv, hjälp

    Usch, vad jag känner igen mig och vilka varningsklockor det ringer i mitt huvud nu! Kan ju berätta att jag är ca tjugo år äldre än dig men har haft en liknande uppväxt med missbrukande och dessutom psykiskt störd mamma och en frånvarande pappa. Haft en totalt förstörd uppväxt med efterföljder att jag dragits in i relationer med trasiga killar med stort kontrollbehov och diverse problem. 

    En relation för bara något år sen så var jag jag så illa tvungen att fly i ren panik dagen innan julafton, tog bara det allra viktigaste med mig (typ plånbok och telefon) och sprang ut i vinterkvällen. Fick poliseskort till en kvinnojour och det blev nog min räddning då. Tyvärr lärde jag mig inte från den gången utan avslutade ytterligare en misshandelsrelation för bara ett år sedan ungefär :/ 

    Det gör så ont i mig att läsa det du skriver men vill inte bli för långrandig här, då du kanske får svårt att läsa med tanke på din kille. Men snälla du; kan du lova mig att du SNARAST tar dig till en kvinnojour och ber dem hjälpa dig?! Där får du akut hjälp och kanske kan du få skyddat permanent boende också? Gör det för din skull innan något ännu hemskare händer, för stora varningsklockor ringer som sagt här nu! 

  • Anonym (Du måste ta dig därifrån snarast!)
    Anonym (:/) skrev 2014-12-25 23:41:36 följande:

    Skit i att packa en hel väska. Det som är viktigt att du får med dig är id-kort, plånbok, bankkort (så han inte beställer grejer i ditt namn som hämnd), och ev. mediciner. Kläder och annat går alltid att ordna på plats.

    Kvinnojouren är vana vid situationer som din, de har en lösning på (nästan) allt.


    Helt rätt. Ta bara med dig det viktigaste som står här ovan och ta dig till en kvinnojour..! Om inte du hittar ett nummer/adressuppgift tiln en sådan så ring 112 så kan polis hjälpa dig dit. 
Svar på tråden Mitt liv, hjälp