Inlägg från: lördagsgodis |Visa alla inlägg
  • lördagsgodis

    BF september 2015!

    Hemlighetenshemlis skrev 2015-02-04 12:50:56 följande:

    Lördagsgodis: Det är väldigt glada nyheter :)


    Är det era första barn? Tror det är lättare om det är första och visst är det coolt! Spännande att se om det är två eller enäggs:)
  • lördagsgodis

    Nu är det många i tråden som sett hjärtan slå<3 jag har läst upprepade gånger att mf risken minskar till ca 3% om man sett hjärtat i V. 6-7 så det är ju lite glädjande nyheter iaf:)

  • lördagsgodis

    Jag trodde pojke första och det var en pojke, sen trodde jag pojke med nr 2 men det var en flicka och nu tror jag pojke igen så vi får se:)

  • lördagsgodis
    sagofröken skrev 2015-02-05 07:30:09 följande:

    Nej förresten, 10+1 är jag i enligt min och bms beräkning. 9+5 enligt tidigt vul, men BM säger att vi går på vår beräkning till nästa ultraljud eftersom tidiga vul ger en osäker mätning.


    Jag känner livmodern strax ovanför blygdbenet och jag känner av den om jag ligger på mage. Får även en bula på magen som jag inte kan suga in och som gör att alla vanliga byxor sitter åt. Jag gick in i v. 11 idag.
  • lördagsgodis
    Ccvd skrev 2015-02-05 11:36:40 följande:

    Jag känner också en stark hungerkänsla . Skulle kunna äta middag flera gånger per dag , mått men hungrig och sugen hela tiden . Mår också illa om jag ej får i mig något .


    Känner lika dant, har hittat frukostkex som jag går omkring med i fickan och knaprar.
  • lördagsgodis
    Lotta80 skrev 2015-02-05 12:53:48 följande:

    Varit på vul idag o såg ett litet hjärta picka ???? Efter ett utomkveds o ett missfall så känns detta helt overkligt! Men känner mig så lycklig just nu!


    Grattis till hjärtat!:)
  • lördagsgodis

    Nu har jag varit på inskrivning och allt såg bra ut jag tog även ett vävnadsprov så nästa besök hos bm är inte förens i maj i v.24 men det känns rätt ok. Hon kände även på livmodern och sa att den kändes tydligt förstorad så det låter ju possessivt.

  • lördagsgodis
    sagofröken skrev 2015-02-06 13:04:41 följande:
    Bra att allt såg bra ut!

    Vad för vävnadsprov? Och varför?

    Kommer ni inte göra rutinultraljud i v.18-20?
    Vid kub och rul får man gå till specmvc här och då träffar man ju inte sin bm. Jag kommer även bli överskriven till specmvc efter v.20 då jag fått så stora barn tidigare och dom kommer göra några extra tillväxt ul och så kommer jag bli igångsatt så den här bebisen kommer nog i augusti men stannar här ändå:)
Svar på tråden BF september 2015!