Inlägg från: Anonym (Tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej)

    Är så trött på att bli kallad barbie..

    Hej!

    Jag bor i Göteborg, är uppväx här. Varje dag blir jag kallad barbie, blondie osv osv. Jag är så sjukt trött på det! Killar pratar med mig som om dom aldrig sett en blond svensk tjej förut, seriöst? 

    I början tyckte jag det var lite roligt men nu är det bara jobbigt. På torget där jag bor vet ju kioskkillen och dom på pizzerian vem jag är då jag ofta handlar där. Jag får tillochmed saker för halv priset. Dom är ganska sliskiga. 

    Men alltså, det är så irriterande. Jag vill inte att killar kommer fram till mig och kommenterar mitt utseende. Jag har tillochmed skaffat en hund för jag är rädd att gå hem själv på kvällen. Jag har sagt att jag inte är intresserad men dom flesta bryr sig inte utan fortsätter så jag ignorerar dom bara. Värst är att gå förbi gäng, dom säger dom äckligaste sakerna. Ibland går jag omvägar så jag slipper gå förbi dom. Jag kan aldrig sitta ifred på spårvagnen eller bussen utan någon ska alltid komma och försöka ragga.

    Seriöst, vad ska jag göra? 

  • Svar på tråden Är så trött på att bli kallad barbie..
  • Anonym (Tjej)
    Anonym (.) skrev 2014-12-23 07:14:14 följande:

    Flytta.


    Ja.. Men det är ju inte direkt så att det finns en massa lediga lägenheter så det är ju inte så himla lätt att bara flytta.
Svar på tråden Är så trött på att bli kallad barbie..