Inlägg från: Anonym (signaler) |Visa alla inlägg
 • Anonym (signaler)

  Varför träffar jag bara fula killar?

  Personligen tror jag att det beror mest på vilka signaler man skickar ut. Killar stöter inte på tjejer som matchar deras eget utseende, de stöter på tjejer som de av någon anledning tror att de har chans hos. Antagligen tar du ögonkontakt med fel personer, kanske lite för länge, och ser lite för trevlig ut. Och när de sedan kommer fram till dig är du inte tillräckligt avvisande.

  Fast jag tycker också att det är lite stötande att du dömer ut killar som "fula". De kan vara riktiga guldklimpar. Attraktionen behöver inte finnas där från första stund, den kan komma efterhand.

 • Anonym (signaler)
  Hallaoo skrev 2014-12-28 00:14:39 följande:

  Stötande att hon inte tänder på fula killar? Det är väl klart som fan att man inte vill att folk som ser äckliga ut raggar på en?


  Det finns inte bara fula och snygga människor, det är en skala. Många gånger ser man inte riktigt hur folk ser ut förrän man har lärt känna dem.
 • Anonym (signaler)
  Anonym (TS) skrev 2014-12-28 00:41:23 följande:

   Senaste fula killen jag pratade med pratade bara om sin feta lön och sin flera miljonerslägenhet han köpt. Då blev han ointressant men det gick ju inte att bli av med han fören stället stängde. Vad gör man? Då upptog han hela min kväll med att prata om sig själv och tro att jag ville ligga för att han tjänade bra? Fast jag gång på gång påpekade att jag inte tänkte följa med honom hem. Han betalade taxi åt mig och vi bytte nummer ifall han var bättre när han var nykter. Jag hörde av mig efter tre dagar för att få ett drygt svar och sedan inget svar på det jag skrev tillbaka. Fick senare veta att denna kille ALDRIG får hem någon. Han var en kompis kompis och har lina misstankar om att denna kompis sagt till honom att jag sagt att han inte var någon höjdare...

  Är man SÅÅÅ hemsk att inte ens den som aldrig får ligga vill ha en?


  Men du, du har faktiskt ingen skyldighet att fortsätta att prata (lyssna) med en kille bara för att han inte slutar. Du måste inte vara artig, säg bara "ursäkta, jag måste gå på toa" eller "jag ser nån där borta som jag måste prata med" och gå.

  Självklart får du inte napp hos de killar du egentligen är intresserad av ifall du låter folk monopolisera dig på det här sättet. Andra som skulle kunna ragga på dig tror väl att du är upptagen??

  Ta bara ögonkontakt med dem som du verkligen vill prata med. Le bara mot dem som faktiskt intresserar dig.
Svar på tråden Varför träffar jag bara fula killar?