• Hallao

  Varför träffar jag bara fula killar?

  Stötande att hon inte tänder på fula killar? Det är väl klart som fan att man inte vill att folk som ser äckliga ut raggar på en?


  Kan ju bara tala för mig själv men när jag går till ställen där lite äldre damer hänger om jag är med jobbarkompisar eller liknande så är det alltid någon vidrig kärring som tar sig friheter med mig vilket äcklar mig. Varför ska jag ge dom en chans för att dom skulle kunna vara bra personer? Löjligt.

  Till OP:
  Jag har faktiskt ingen aning om varför du känner att bara fula killar raggar på dig? Är du säker på att killar du tycker är snygga inte raggar på dig emellan dessa fula och att det bara inte sticker ut lika mycket på din kväll så du kommer ihåg det.
  Kan igen bara prata från en killes perspektiv men jag upplever att snygga och fulare tjejer raggar på mig ungefär lika ofta, och de som lyckas bäst är alltid de som ligger i mitten - inte för självgoda men samtidigt välvårade och kan prata :)

 • Hallao

  Du säger att killar är kalla och avvisande? Är detta på krogen?

  På krogen beter jag mig ofta exakt sådär mot tjejer som "gör närmanden", jag vet inte riktigt varför men det har väl att göra med krogmiljön på något sätt.

  De gånger tjejer börjar prata  utanför krogen dock blir jag alltid skitglad och är på bästa möjliga humor, det behöver egentligen inte vara så mycket "ragga" utan kanske bara att man sätter sig jämte på tåget och börjar prata eller går fram vid en busstation. Tror de allra flesta uppskattar sådana försök till isbrytare och det slår inte ofta fel :) 


   

 • Hallao

  Hmm, jag är uppriktigt förvånad över att folk inte ger dig ögonkontakt vid ett vanligt samtal i vardagsmiljö. Kan bara anta att du helt enkelt haft otur med killar, det tillhör ju för fan vanligt hyfs att bete sig som folk, och de flesta jag känner iallafall skulle inte tveka till att bara sitta och snacka ett tag och lära känna någon ny lite :)

Svar på tråden Varför träffar jag bara fula killar?