• Anonym (TS)

  Varför träffar jag bara fula killar?

  Jag ser bra ut. Enligt mig själv och enligt både tjejkompisar & killkompisar. Inte nu supersnygg men helt ok. Det enda jag kan klaga på är att jag har lite dålig hy ibland, en del pormaskar som jag försöker hålla undan.

  Jag klär mig snyggt och modernt. Är rolig och bjuder på mig själv. Tar hand om mig själv dvs färgar håret, sminkar mig, rakar mig etc. Ca 165 cm och väger ca 53kg.

  Är strax över 20 år.

  Varför är det bara fula killar eller gamla gubbar (50+) som flörtar med mig?

  Nu snackar jag riktigt fula killar. De killarna som aldrig lyckas få hem en tjej.

  Utseende är inte allt för mig men jag vill ju kunna känna en viss attraktion till killen. Man vill ju titta på honom och tycka att han är snygg även om han inte är perfekt. Jag är ju inte perfekt så varför ska han vara de då?

  Jag vet inte. Sist jag var ut så flörtade eb del killar med mig.

  En i femtioårsåldern som inte alls kunde förstå varför jag inte var intresserad.

  En som var betydligt yngre än min som slimmade och hade moppemushe.

  En som var i trettioåraåldern vars haka smälte ihop med halsen och ögonen stod rakt ut.

  En kille som var i min ålder som tafsade överallt. Hade stripigt hår och stank svett.

  Är det jag som är ful?

  Vad gör jag för fel?

 • Svar på tråden Varför träffar jag bara fula killar?
 • Anonym (TS)

  Jag har inte varit tillsammans förr med världens vackraste. Men det har funnits något hos dem som jag fastnat för när jag sett dem. Ögonen t ex tycker jag är viktigt. Har de fina ögon så gillar jag oftast resten.

  Problemet kan vara lite som Hallaoo säger. Ibland kan jag uppleva mig själv som lite för snäll. Jag vet inte riktigt hur jag ska avvisa dem på ett bra sätt. Har försökt några gånger men tycker att de flesta killar är lite väl på. De förstår inte att man inte är intresserad.

  Sen har signaler rätt på en sak också som jag kom på nu när du nämnde det. Mina killkompisar säger ofta att de raggar på tjejer som är "omöjliga" för dem att få för att de höjer självförtroendet ifall de får hem dem. Men det måste ju också vara fel?

  Jag kommer inte lägga ut någon bild på mig själv så det kan ni glömma.

  Jag upplever mig själv som trevlig och glad. Pratar med dem som pratar med mig och vill inte vara någon dryg människa. Jag dansar om jag känner för det och skrattar ofta.

  Jag minns ALLA som stöter på mig så det är inte problemet heller. Brukar försöka flörta själv men har ingen aning om hur man gör? Vad ska man säga åt en kille man tycker är snygg? Hur inleder man? Får ofta känslan av att de är kalla och avvisande och då ger jag mig givetvis eftersom de inte verkar intresserade.

  Jag brukar ge alla en chans men den chansen ryker ju direkt man sätter händerna där dem inte hör hemma. T ex börjar ta en på rumpan innan man knappt sagt hej eller inleder med att man vill ligga... Är killen trevlig så pratar jag visst med dem för att se om de kanske är intressanta. Senaste fula killen jag pratade med pratade bara om sin feta lön och sin flera miljonerslägenhet han köpt. Då blev han ointressant men det gick ju inte att bli av med han fören stället stängde. Vad gör man? Då upptog han hela min kväll med att prata om sig själv och tro att jag ville ligga för att han tjänade bra? Fast jag gång på gång påpekade att jag inte tänkte följa med honom hem. Han betalade taxi åt mig och vi bytte nummer ifall han var bättre när han var nykter. Jag hörde av mig efter tre dagar för att få ett drygt svar och sedan inget svar på det jag skrev tillbaka. Fick senare veta att denna kille ALDRIG får hem någon. Han var en kompis kompis och har lina misstankar om att denna kompis sagt till honom att jag sagt att han inte var någon höjdare...

  Är man SÅÅÅ hemsk att inte ens den som aldrig får ligga vill ha en?

 • Anonym (TS)
  Hallao skrev 2014-12-28 00:56:03 följande:

  Du säger att killar är kalla och avvisande? Är detta på krogen?

  På krogen beter jag mig ofta exakt sådär mot tjejer som "gör närmanden", jag vet inte riktigt varför men det har väl att göra med krogmiljön på något sätt.

  De gånger tjejer börjar prata  utanför krogen dock blir jag alltid skitglad och är på bästa möjliga humor, det behöver egentligen inte vara så mycket "ragga" utan kanske bara att man sätter sig jämte på tåget och börjar prata eller går fram vid en busstation. Tror de allra flesta uppskattar sådana försök till isbrytare och det slår inte ofta fel :) 

   


  Tycker alla står med hörlurar i öronen så man inte får någon kontakt. Är sällan ut på krogen då jag har ett barn och har väl trott att det är enda stället man kan träffa någon på. Har inga problem att prata nykter heller och har försökt ett par gånger men då upplever jag istället att killarna typ rodnar och blir blyga/nervösa så då vet man inte vad man ska säga för att man bara får korta svar av killar som tittar ner på golvet/marken :(
 • Anonym (TS)
  Anonym (signaler) skrev 2014-12-28 01:07:51 följande:

  Men du, du har faktiskt ingen skyldighet att fortsätta att prata (lyssna) med en kille bara för att han inte slutar. Du måste inte vara artig, säg bara "ursäkta, jag måste gå på toa" eller "jag ser nån där borta som jag måste prata med" och gå.

  Självklart får du inte napp hos de killar du egentligen är intresserad av ifall du låter folk monopolisera dig på det här sättet. Andra som skulle kunna ragga på dig tror väl att du är upptagen??

  Ta bara ögonkontakt med dem som du verkligen vill prata med. Le bara mot dem som faktiskt intresserar dig.


  Är väl en del av den snälla jag. Vill inte såra någon. Har så grymt svårt för sånt... Försöker in i det sista att undvika killar som inte intresserar mig men av någon anledning så kommer de fram förr eller senare fast jag undviker att ens titta på dom. Brukar försöka ge kortare svar och prata med någon annan. Eller gå på toa eller liknande. Ja. Då står dem där och väntar och jag är inte den som kan tvinga iväg dom.... Har inte hjärta till det.
 • Anonym (TS)

  Jag har faktiskt ingen aning vad som blir fel.. Känns kanske som att man har otur också men till viss del känns det också som att de flesta inte är intresserade av tjejer dom inte är lätta på foten. Jag är ganska bestämd och följer inte med killen första kvällen och då känns det som att det får bara för dem...

  Jag bor i norrbotten. Här är människor väldigt blyga av naturen. Det hör till ovanligheteovanligheten att man ser någon okänd börja prata med någon på bussen t ex. Här går kompisgänget ut på krogen i klunga medan man i Stockholm kan gå ut ensam.

  Jag vill bara hitta någon jag kan dela livet med. Har varit ensam i drygt 1 år... Saknar att ha någon att titta på film med eller gå ut i naturen med....

Svar på tråden Varför träffar jag bara fula killar?