• Anonym (TS)

  Varför träffar jag bara fula killar?

  Jag ser bra ut. Enligt mig själv och enligt både tjejkompisar & killkompisar. Inte nu supersnygg men helt ok. Det enda jag kan klaga på är att jag har lite dålig hy ibland, en del pormaskar som jag försöker hålla undan.

  Jag klär mig snyggt och modernt. Är rolig och bjuder på mig själv. Tar hand om mig själv dvs färgar håret, sminkar mig, rakar mig etc. Ca 165 cm och väger ca 53kg.

  Är strax över 20 år.

  Varför är det bara fula killar eller gamla gubbar (50+) som flörtar med mig?

  Nu snackar jag riktigt fula killar. De killarna som aldrig lyckas få hem en tjej.

  Utseende är inte allt för mig men jag vill ju kunna känna en viss attraktion till killen. Man vill ju titta på honom och tycka att han är snygg även om han inte är perfekt. Jag är ju inte perfekt så varför ska han vara de då?

  Jag vet inte. Sist jag var ut så flörtade eb del killar med mig.

  En i femtioårsåldern som inte alls kunde förstå varför jag inte var intresserad.

  En som var betydligt yngre än min som slimmade och hade moppemushe.

  En som var i trettioåraåldern vars haka smälte ihop med halsen och ögonen stod rakt ut.

  En kille som var i min ålder som tafsade överallt. Hade stripigt hår och stank svett.

  Är det jag som är ful?

  Vad gör jag för fel?

 • Svar på tråden Varför träffar jag bara fula killar?
 • Anonym (TS)
  Anonym (signaler) skrev 2014-12-28 01:07:51 följande:

  Men du, du har faktiskt ingen skyldighet att fortsätta att prata (lyssna) med en kille bara för att han inte slutar. Du måste inte vara artig, säg bara "ursäkta, jag måste gå på toa" eller "jag ser nån där borta som jag måste prata med" och gå.

  Självklart får du inte napp hos de killar du egentligen är intresserad av ifall du låter folk monopolisera dig på det här sättet. Andra som skulle kunna ragga på dig tror väl att du är upptagen??

  Ta bara ögonkontakt med dem som du verkligen vill prata med. Le bara mot dem som faktiskt intresserar dig.


  Är väl en del av den snälla jag. Vill inte såra någon. Har så grymt svårt för sånt... Försöker in i det sista att undvika killar som inte intresserar mig men av någon anledning så kommer de fram förr eller senare fast jag undviker att ens titta på dom. Brukar försöka ge kortare svar och prata med någon annan. Eller gå på toa eller liknande. Ja. Då står dem där och väntar och jag är inte den som kan tvinga iväg dom.... Har inte hjärta till det.
 • Hallao

  Hmm, jag är uppriktigt förvånad över att folk inte ger dig ögonkontakt vid ett vanligt samtal i vardagsmiljö. Kan bara anta att du helt enkelt haft otur med killar, det tillhör ju för fan vanligt hyfs att bete sig som folk, och de flesta jag känner iallafall skulle inte tveka till att bara sitta och snacka ett tag och lära känna någon ny lite :)

 • DJÄVULENS HÖGRA HAND

  Ett varmt leende en glittrande blick får väl vilken kille som helst att gå ner på knäna, sen får du se lite barsk ut åt dom som inte intresserar dig.

  Många är ju osäkra i sig själv och därför skruvar dom på sig och kollar i marken, är väl inte lätt att få in foten där. Du kanske är just intresserad av dom killarna som har det där i sig och det blir lite mer talande för dig då det drabbar dig.

  Sen får jag bara beklaga att du får gubbar efter dig, men dom brukar väl hugga efter allt som har två ben och två ögon.

 • kenneth768768
  Anonym (TS) skrev 2014-12-28 01:09:33 följande:
  Tycker alla står med hörlurar i öronen så man inte får någon kontakt. Är sällan ut på krogen då jag har ett barn och har väl trott att det är enda stället man kan träffa någon på. Har inga problem att prata nykter heller och har försökt ett par gånger men då upplever jag istället att killarna typ rodnar och blir blyga/nervösa så då vet man inte vad man ska säga för att man bara får korta svar av killar som tittar ner på golvet/marken :(
  Men där har du isf en metod att bli av med folk? Korta svar, titta ner i marken?

  Hoppas bara att de inte gjorde detta för de tycker du är ful.
 • Anonym (TS)

  Jag har faktiskt ingen aning vad som blir fel.. Känns kanske som att man har otur också men till viss del känns det också som att de flesta inte är intresserade av tjejer dom inte är lätta på foten. Jag är ganska bestämd och följer inte med killen första kvällen och då känns det som att det får bara för dem...

  Jag bor i norrbotten. Här är människor väldigt blyga av naturen. Det hör till ovanligheteovanligheten att man ser någon okänd börja prata med någon på bussen t ex. Här går kompisgänget ut på krogen i klunga medan man i Stockholm kan gå ut ensam.

  Jag vill bara hitta någon jag kan dela livet med. Har varit ensam i drygt 1 år... Saknar att ha någon att titta på film med eller gå ut i naturen med....

 • Testdjebek

  Förstår problemet men det enda jag kan råda till är att ta det lugnt. Självklart har du ingen skyldighet att prata med människor eller bemöta raggning från folk du inte är intresserad av. Vill man inte så vill man inte och det är knappast något konstigt att dra sig undan eller på annat sätt klargöra att intresse inte finns. Om de inte lyssnar utan insisterar är det fritt fram att be folk dra åt helvete. Det här med att man ska vara schysst och ge folk en chans tycker jag bara man ska göra om man faktiskt har lust att lära känna personen bättre. Inte för att vara snäll, för det gagnar ingen i slutändan.

 • Anonym (allla)

  Din "dåliga" självkänsla spökar , lätt fixa! Klä upp dig, "dyr plagg om du har råd.
  Gå fram till den snyggaste(subjektivt)  killen du ser. 
  Inta en roll, din sanna jag:)
  Hej!

 • Anonym (Förstår dig)

  Hej TS. Du är inte ful. Många män fattar inte helt enkelt. Jag har också samma problem. Jag är snygg, färgstark, positiv och vacker, men män kommer inte fram. Varför? Jag har för det mesta varit den som ser till att visa mitt intresse och ragga på killen. Fy vad trist. Sällan man får nån snygging som raggar på mig först. Det är som om killarna väntar och ser vad de får och så tar de vad de får. Det är inget fel på dig. Killarna har aldrig lärt sig hur man uppvaktar en tjej. De behöver ju aldrig anstränga sig. Så tycker jag.

 • Anonym (LL)

  Många tjejer tycker själva att dom är fina om dom har söta drag, men sen missar dom resten som utstrålning tex. Finns inget värre än menlösa gulliga tjejer som tror dom har "DET"

 • Reclaimyourself
  Anonym (TS) skrev 2014-12-28 01:12:49 följande:
  Är väl en del av den snälla jag. Vill inte såra någon. Har så grymt svårt för sånt... Försöker in i det sista att undvika killar som inte intresserar mig men av någon anledning så kommer de fram förr eller senare fast jag undviker att ens titta på dom. Brukar försöka ge kortare svar och prata med någon annan. Eller gå på toa eller liknande. Ja. Då står dem där och väntar och jag är inte den som kan tvinga iväg dom.... Har inte hjärta till det.
  Shit, du är precis som jag då! Tydligen måste man som tjej/kvinna vara jävligt otrevlig och dissa killar/män som har svårt att fatta! Och sen undrar många män varför kvinnor är så himla otrevliga när de själva bara är "trevliga"..! 🙄
Svar på tråden Varför träffar jag bara fula killar?