• Ninni02

    Insemination våren 2015? Någon?

    Är det någon här som ska insemineras under våren 2015? Vi ska göra ett första försök, troligtvis i mars-april. Mannens spermier är lite tröga, endast 2% som är snabbsimmare. Någon som gjort något liknande här inne?

  • Svar på tråden Insemination våren 2015? Någon?
  • Ninni02

    Vi har försökt i snart 2 år. Jag hoppas det funkar med insemination. Vi kommer bara att testa en gång och sen blir det IVF. Jag är livrädd för hormonerna. Tänk om jag blir helknäpp?? ????

  • Ninni02

    Ja, ska äta Pergotime innan insemination trots att jag har normal ägglossning. Jag är inte så rädd för dessa hormoner, mera om vi måste göra IVF. Nu har vi fått reda på att sambons spermieprov var i det närmaste normalt senaste gång. Hoppas nu att det verkligen ska funka! Mens nästa vecka, sen får vi veta om vi får tid i februari. Vi går via offentlig sektor men är hittills rätt nöjda.

    Lycka till allihopa!!

  • Ninni02

    Då sitter vi här och väntar på vårt första besök. Spännande! Hoppas men har inga större förhoppningar om att det ska fungera.

  • Ninni02

    Lillajagmedpco: hur gick det i onsdags?

    Vi gjorde en insemination 9 februari. Gick mycket smidigt och tog inte i närheten lika ont som äggledarspolningen. Nu väntar och väntar vi. Är gråtfärdig redan då jag känner på mig att det inte lyckats. Känns som att det är den här gången som jag kommer att bryta ihop då mensen kommer. Vet heller inte hur jag ska kunna berätta för mina och sambons föräldrar, de hoppas så!

  • Ninni02

    Hoppas det tar sig för er!! Det känns som lång väntan till BIM..

    Vi har försökt i snart 2 år. I somras visade det sig att mannens spermier var riktigt kassa. Dock är de i det närmaste normaliserade nu efter kur med zink och folsyra. De ville nu testa insemination 3 gånger för att sen gå vidare med IVF. Det var bara första försöket nu men ändå så blir jag så besviken!

  • Ninni02

    Hej!

    Jag blev faktiskt gravid på första försöket. Trots att det inte riktigt kändes så.

    Stort lycka till!

  • Ninni02
    GoC skrev 2015-02-27 12:12:25 följande:
    Det är just det att de är donerade som gör att jag har svårt för det. Men varför vet jag inte. Ser det som något oerhört fint men när det kommer till mig själv så känns det inte självklart. Och jag vet inte varför. Jag tänker hela tiden att jag hade sluppit gå igenom det här med någon annan. Vet att det är förbjudna tankar. Men de finns där. Hela tiden. Fruktansvärt jobbigt. Det är som att bli tvingad ur sitt eget förhållande, ofrivilligt. Det är så jag känner. Jag önskar att det här vänder men tiden känns knapp och jag vet inte hur länge jag ska ge det chansen... :( Vill vakna ur den här situationen...
    Kan inte ens tänka mig den situationen du är i. Oerhört svårt.

    Vi blev inseminerade i Finland inom offentlig sektor.
  • Ninni02
    Clothilde skrev 2015-03-05 11:39:59 följande:

    @ninni02 hur har det gått?


    Jag gravid 5+3. Helt otroligt, lyckades på första försöket. Har haft lite tuffa dagar med mycket magont och trodde jag skulle få MF men det var nog tarmen. Glad men ändå dämpad, orolig för MF. Aldrig får man bara njuta liksom :-/
  • Ninni02

    Jag drack nog nåt glas vin efter inseminationen. Eftersom vi försökt i 2 år så har jag druckit som vanligt. Annars skulle jag ju varit total nykterist

Svar på tråden Insemination våren 2015? Någon?