• efg

    Letrozolbehandling, resultat?

    Hej! Hoppar in här om de är okej!

    Har varit och hämtat ut letrozol för första gången idag. (Fick även mens idag) har pco och har de senaste två månaderna haft pergotime vilket fungerat och jag har fått ägglossning men tyvärr inte blivit gravid. Nu när pergotime är restat har jag därför fått letrozol utskrivet.

    Hur har era läkare ordinerat letrozol för er? :)

  • efg

    Märkligt att vi ska ta letrozol så olika dagar i cykeln. Jag ja också ta dag 5-9 precis som ja gjorde med pergotime. Men jag fick äl rätt sent i cykeln av det så vi får se hur de går den här gången men om den kommer sent kanske man lika gärna kan ta på dag 3-7 om de kan göra att den kommer tidigare?

    Jag ska inte heller göra vul. Gjorde det inte med pergotime utan äl-stickor och rejäla äl-känningar (helt nytt ju!) fick bekräfta saken, och sen blodprov då.

  • efg

    Intressant. Jag fick två äl på min andra pergotimekur men blev inte gravid ändå.. Men ja kör nog på de som är ordinerat, dvs 5-9, iaf första kuren letrozol!

    Va kul att höra att någon blivit gravid iaf! Hoppas verkligen det ska funka för mig (och er andra) också!

  • efg

    Förstår jag er rätt om jag säger att letrozol ger äl tidigare än pergotime? Pergotime har ja haft äl senare än dag 20. När borde man börja testa med letrozol då?

  • efg
    skogstjejen19 skrev 2015-02-13 22:08:11 följande:
    Jag ska börja äl testa dag 10-11

    Har hört att man får tidigare äl av letrozole
    Okej! Men då ska ja nog också göra det! Beställt hem ett gäng nya test så de borde räcka! :) spännande! Vore trevligt om äl kom lite tidigare eftersom den var så himla sen med pergotime., blir så onödigt lång väntan mellan varje cykel. Misstyckas det vill man ju bara köra på direkt igen! Första pillret imorrn :)
  • efg
    MissBeesly skrev 2015-02-14 09:52:13 följande:
    Jag vet inte hur det är i jämförelse. Kan bara säga att jag har ganska korta cykler i vanliga fall och om allt är som jag tror nu så har letrozol gjort cykeln ännu kortare.
    Har du egen ägglossning men tar letrozol iaf? Får man fråga varför? :)
  • efg
    MissBeesly skrev 2015-02-14 12:05:08 följande:
    jag har pco men regelbunden mens. Dock pga ganska låga progesteronvärden tror min gynekolog att jag sällan har ägglossning.
    Okej! Jobbigt de måste varit, att Liksom inte "märka" att något inte står rätt till.. :/ hoppas letrozol ska fungera!
  • efg

    Uppdatera gärna om när ni får utslag på äl-testen! :) jag tog mitt första piller idag så är några dagar efter er! :D

  • efg
    eagle87 skrev 2015-02-17 14:55:08 följande:

    Dag 9 idag


    Spännande! Tack för uppdateringen! Jag tog idag tredje tabletten och såg att du skrivit tidigare om huvudvärk, jag har också ont i huvudet sen kvällen jag tog första tabletten. Inte så mycket men brukar inte ha huvudvärk så kanske beror på letrozol!
  • efg
    eagle87 skrev 2015-02-18 09:28:17 följande:

    Positivt äl test redan på dag 10!!!! Använder cb digital. Lite älflytningar Igår O ont i äggstockar.


    Oj wow! Helt 100 positivt test? Visst körde du dag 3-7?
Svar på tråden Letrozolbehandling, resultat?