Inlägg från: Sandra_84 |Visa alla inlägg
  • Sandra_84

    Letrozolbehandling, resultat?

    Jag är i slutet av min femte omgång med Letrozole, ser väldigt mörkt ut även denna gång. ???? Har en omgång kvar med tabletterna innan vi måste gå vidare med IVF.

  • Sandra_84
    Lectin skrev 2015-06-23 15:27:54 följande:
    Frustrerande... smile4.gif varför ser det mörkt ut? Har du menskänningar? Jag väntar på bim i min tredje letrozolcykel (och en pergotime före det) och hoppas så mycket att hela jag är skengravid! en hel del symtom kommer såklart från ovitrelle-sprutan också men hoppas och tror gör jag ändå.
    Det ser mörkt ut pga negativt test idag, har BIM på fredag tror jag. Har testat nån omgång förut och när det var negativt 3 dagar innan så var det tyvärr så. Jag bara väntar tills mensen kommer nu. Suck. Så ja, allt är så j*vla frustrerande! Hoppas att det blir bättre utgång för dig!
  • Sandra_84

    Min femte gång blev det inte heller nåt av. ???? Så nu är det den sjätte och sista gången kvar, start med tabletterna imorgon. Ska ringa till mottagningen strax. Funderar på att fråga om trippeldos denna sista gång ist för min vanliga dubbeldos, nån annan som testat så?

  • Sandra_84

    Jag har BIM på fredag. Men jag har legat sjuk hela veckan med feber, förkylning och ögoninflammation. Så jag har inga större förhoppningar om att det ska ta sig den hör sista kuren pga det.. :(

  • Sandra_84
    Alltidväntarmanpånåt skrev 2015-08-02 22:28:15 följande:
    Grattis! Å va roligt. Underbart!!! Är det ert första barn?

    Nu ångrar jag lite att jag inte gjorde min sjätte månad med Letrozole men det är ju otroligt motiverande att du blev gravid. Visst va det på sjätte omgången? Känner hopp inför kommande månader????.

    Någon som vet hur cykeln blir månaden efter avslutad Letrozolekur? Har vart så tryggt att veta nästan på dagen när äl kommer bli. Hoppas det inte spårar ut totalt nu bara! Min man vill att vi trots allt skall överväga ivf. Känns bara så egoistiskt eftersom vi redan har barn... Som om vi tar någon annans möjlighet. Men iof så går vi ju privat så det kanske inte riktigt funkar så. Med kösystem alltså... Har iaf bestämt att vi ska diskutera det med vår läkare. Ska ringa imorn. Någon annan som skall gå vidare med ivf?
    Japp, vårt första! Sååå efterlängtat! <3 Hoppas bara att den vill stanna kvar.

    Ja, det var på sjätte och sista omgången innan vi skulle behövt gått vidare med IVF. Jag hade inga förhoppningar alls då jag låg sjuk i 1,5 vecka ungefär under tiden det nån gång ev skulle ske en befruktning. :)
  • Sandra_84
    Alltidväntarmanpånåt skrev 2015-08-03 23:17:07 följande:
    Fantastiskt roligt:) när man minst anar det:) Hur länge hade ni försökt nu innan det tig sig? Har säkert läst din historia men mins inte riktigt.. Håller tummarna för att ert mirakel ska må bra därinne och stanna kvar. Bf i april eller?

    Min läkare ringde idag och i oktober/november blir det ivf om det inte tagit sig tills dess. Skulle bara ringa så fort jag ville kicka igång det. Man hoppas ju att man ska klara det på egen hand innan dess.. Ska bli lite spännande och se hur min cykel blir denna månad utan Letrozole. Kör en till sista Letrozolemånad nästa månad. Läkaren sa att vi pco-are har mkt bra resultat vid ivf eftersom vi oftast har väldigt bra ägg, så hoppas verkligen att vi inte behöver allt för många försök.
    Ja, verkligen när vi minst anade det! :)

    Vi har försökt sen november 2013, utredning november 2014 och Letrozole sen i januari 2015. Så nu får den lilla verkligen stanna kvar! Enligt mina beräkningar borde BF vara i början av april. :) Sen får vi se vad som sägs av bm och så. :)

    Hoppas ni lyckas innan IVF! Men om det måste bli det så tar man sig igenom det också. Och ja, jag har också läst att vi med PCOS har bra resultat iom bra ägg. :)

    Lycka till!
  • Sandra_84
    skogstjejen19 skrev 2015-08-04 13:13:56 följande:

    Sandra, hade du testat något innan du fick positivt? Dvs denna cykel :)


    Detta var även den enda gången jag inte testade för tidigt, innan har jag alltid testat av nyfikenhet typ 5 eller 3 dagar innan BIM. :) Men den här sista gången lovade jag mig själv att vänta in mensen, eller gå över tiden, innan jag ens skulle tänka tanken att testa. :)
  • Sandra_84

    Ringde till fertilitetsmottagningen idag och vi fick tid för VUL på tisdag nästa vecka! <3 Då borde jag vara i vecka 7 (6+4). Åh vad jag längtar!

  • Sandra_84
    Tiniis skrev 2015-08-11 22:15:41 följande:

    Jag har precis börjat med Letrozol, hade pergotime innan men ägglossade inte på det. Är inne på tredje kuren nu med Letrozol och hoppas på att det ska bli + på stickan denna månad! Hur lång tid har det tagit för er andra att bli gravida när ni gått på Letrozol? 


    Vi blev gravida på sjätte och sista försöket. Hade det inte tagit sig denna gång hade vi behövt gå vidare med IVF.
Svar på tråden Letrozolbehandling, resultat?