Inlägg från: vildalee |Visa alla inlägg
  • vildalee

    Letrozolbehandling, resultat?

    Stort grattis!!!!!!

    Ska används mig av ert liggschema haha.


    Kolan91 skrev 2016-05-14 19:46:22 följande:

    Tack! Jag ska berätta.. Jag är lite tokig av mig. Första kuren blev jag ordinerad 1 tbl. från mensdag 3 till 7. Jag hade en fast inställning om att om jag bara tog dubbelkur på en gång så skulle jag bli gravid.

    Gjorde ett ul dag 10 som visade på 4 stora blåsor 16, 17 mm två på varje äggstock dock hade kuren tagit hårt på min stackars slemhinna som var ynka 3 mm vilket man kunde förstå inte skulle leda till någon lyckad graviditet.

    Kur nr 2 tog jag (även denna gång på eget bevåg) 1 tbl mensdag 3,4,5. Dag 6 tog jag två tbl och sista dagen alltså dag 7 tog jag 1 tbl. På dag 12 denna cykel hade jag en perfekt slemhinna (enligt läkaren) på 9 mm och den var även treskiktad. På högra sidan en blåsa på 16 och en på 17.

    Läkaren varnade för att två kanske skulle lossna och detta låter helt flummigt men jag kunde nästan se på honom att han ville säga något i stil med "denna gång kommer det att gå vägen, var så säker".

    Vi hade sex dag 12, 14,15,16.

    Äl skedde på dag 16 både den gången då jag totalt floppade och experimenterade med kuren och den kuren när jag nästan tog en enkelkur enligt regelböckerna ;)

    Ett tips vid ul. Fråga om slemhinnan är treskiktad. Den kan tydligen vara på gränsen till för tunn men ändå få en normal graviditet om slemhinnan är treskiktad enligt min läkare som har varit en av de bästa yrkesmänniskor jag träffat. (Han svarade till och med på mina "dumma" frågor på mail en söndag kl 10.00!!!)

    Hoppas att mitt lååånga medd. Kommer till nytta till någon så småningom blivande mamma! Tack för allt stöd i denna grupp!

    Lycka till alla <3


  • vildalee

    Vi blev på andra försöket, vi behövde gå upp i dos från en till två tabletter så hade vi ätit två från start så hade de kanske gått på månad ett.

    Men börja inte mixtra själv med de för då kan du få massa mogna ägg ist.

    Ja fick 3 stora ägg, två som skulle släppa så nu den 27 ska vi på ultraljud för att se om de är en eller två


    flow skrev 2016-06-09 08:11:18 följande:

    Hejsan! Jag har nyligen varit på fertilitetsmottagningen och gjort en utredning och jag hade så mycket ägg att jag har svårt att få ägglossning! Nu har jag fått börja med letrozol och idag är 3:e dagen som jag äter tabletterna, jag är så sjukt nervös och spänd och är livrädd för att misslyckas då vi har försökt ett tag nu. Jag har sett att dom flesta har blivit gravid på andra försöket med letrozol men nu undrar jag om det finns några som har blivit gravid på första försöket? Läkaren sa till oss att det inte skulle vara några problem för oss att bli gravid på första försöket så är sjukt nervös! ????


Svar på tråden Letrozolbehandling, resultat?