Inlägg från: louise17 |Visa alla inlägg
  • louise17

    Letrozolbehandling, resultat?

    Tog Letrozol på CD 3-7, ultraljud idag på CD13 som visar 12 mm stor äggblåsor som största. Jag har PCOS & många små, 9 mm första ultraljudet innan behandling.

    Hon ville ha dom större än dagens 12 mm och eftersom jag har långt mellan mensen, dvs lång menscykel, så ville hon jag kommer in på fredag CD16 för att se om den växt till sig mer eller om nån fler växt. Håll tummarna!
    Det är min första enkeldos med letrozol.

  • louise17

    Yayy! Igår visade ultraljud ett ägg på 13 mm och ett på 15 mm! Vi hade sex igårkväll. Och vi har sagt att vi ligger varje dag tills det ger utslag på LH att ägglossning sker, samt någon/några dar efter det. Han har bra spermier och stor sats, visade vid hans spermaundersökning, så kvaliteten bör det inte vara nån oro för.

    Nu undrar jag - igår hade jag en som tog ultraljud på mej men inte utbildad inom fertilitet. Så hon visste inte så mycket mer om detta. Det var högtryck på mottagningen så hon ryckte in för ultraljuden.
    NÄR har ni blivit rekommenderad ha sex utefter att ni har bra ägg som kommer släppas, likt mej?
    Jag ska ta ägglossningstesterna från idag iallafall för att hålla koll.

  • louise17
    ankii skrev 2016-06-11 17:27:56 följande:
    Vilken dag i cykeln var du vid VUL?

    :)
    CD 13 (12mm) samt CD 16 (13mm + 15mm) som är nu i fredags. LH visade negativt idag lördag CD 17, för tidigt än i guess för ägglossning
Svar på tråden Letrozolbehandling, resultat?