• eagle87

    Letrozolbehandling, resultat?

    Har bestämt mig för att göra spolningen imorn. Dag 8 imorn.

  • eagle87
    efg skrev 2015-03-18 08:13:58 följande:

    Det tog sig för mig på första försöket med letrozol! (Två kurer pergotime innan dess)

    Plussade igår på äl+10 starkare idag!


    Grattis :)))
  • eagle87
    efg skrev 2015-03-18 10:15:26 följande:
    Tack! Ja de känns verkligen fantastiskt!

    Pos äl-test dag 23-24 och antagligen äl dag 25, bekräftat med äl test, temp och massa känningar! :)

    Kan tillägga att vi endast hade sex dag 23 och natten till dag 25 också! (För er som var som mig och nojar över att ni inte har sex kontakt hela tiden!)
    Grattis :))) fick du äl av Pergo oxå?
  • eagle87

    Jag hade min spolning idag. De såg inga blockage men de gjorde sjuuuuukt ont typ bara skrek så misstänker att de kanske fanns något iaf. De såg inga andra fel. Jobbiga är nu är att vi inte får försöka denna cykel. För kontrast färgen kan skada ev embryo sa de. Så nästa försök blir i april.

  • eagle87
    skogstjejen19 skrev 2015-03-18 21:59:40 följande:
    Konstigt att dom sa så?

    Till oss sa dom att det var viktigt att kolla graviditet innan, och att man gör spolningen mellan dag 7-10 innan äl dvs.

    spolas man så spolas graviditeten ut om man var gravid.

    Vi blev gravid cykeln efter spolningen.

    Vätskan rinner ju ut inom några dagar.

    Dom flesta tycker det gör ont med spolning. Det var inte den värsta smärtan jag upplevt, äggplock var mycket mycket värre.

    Men det var allt annat än trevligt...
    AaA precis man vill ju inte missa ett försök när man tagit letrozol O allt redan plus spolat. Vill försöka iaf men min man är osäker. Kan inte fatta varför de vore en fara.
  • eagle87

    Nej precis. Har googlat hela dagen. Försöker övertala min super nojiga man. Bara på dag 9 så har lite tid.

  • eagle87
    skogstjejen19 skrev 2015-03-23 07:30:07 följande:
    Hur går det med övertalningen ;)
    De Går bra. :) hittat Massa artiklar om att det inte är någon fara :) O fick tag i en annan från kliniken som sa att det är ok :) dag 13 idag tog dag 5-9 idag. Ska börja äl testa imorn då jag hade äl på dag 16 när jag tog dag 3-7, blev du gravid samma cykel som spolning?
  • eagle87
    vera skrev 2015-03-27 11:26:38 följande:

    Tackar! Hoppas att allt går bra nu. Min första graviditet slutade i MF så jag är lite skraj. Har läst att det är ca 70% chans att det går bra efter att man sett ett plus, vet inte om det är viktat för ålder (jag är lite äldre), men det känns som en god chans iaf!

    Jag har inte tagit några sprutor. Detta var mitt andra försök med Letrozol 2,5 mg. Första försöket tog jag cd 3-7 som ordinerat, svarade dock väldigt sent då. Denna gång tog jag på eget bevåg cd 1-9 för att få till en tidigare äl o det verkar ha fungerat. :)

    Det känns lite dumt att ha ändrat doseringen på eget initiativ men jag tycker det är så svårt att kommunicera med min förskrivare, dels för att hen sällan är på plats och dels för att vi inte alltid förstår varandra. Har läst på en del amerikanska forum att det förekommer många olika typer av doseringar när det gäller letrozol, så det kändes inte farligt iaf. Möjligen att risken/chansen för flerbörd ökar något.


    Åh grattis :) va har du för symptom?
Svar på tråden Letrozolbehandling, resultat?