Inlägg från: Anonym (Ansvar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ansvar)

    Hur bär ni er åt för att bli så tjocka?

    Anonym (Tjockis.) skrev 2015-01-05 23:39:32 följande:

    Tja, blev våldtagen vid 15år. Fastnat i ett extremt destruktivt förhållande. Fött 3 barn som stört min sköldkörtel. Gjort 2 aborter mot min vilja, fått 4 missfall och 1 utomkvedshavandeskap.

    Förlorat min bästa vän i en bilolycka, höll själv på att dö och förlora mina 3 barn i en annan bilolycka.

    Förlorade min morfar dagen innan julafton för 3 år sen.

    Fått diskbråck som tydligen inte är tillräckligt allvarligt att operera men som hindrar mig från att gå normalt, kan inte gymma. Närmsta badhus är 3timmar bort och 3 byten med bussen.

    Så just nu är jag en val, har konstanta smärtor hela dagen och får knappt någon hjälp av sjukvården. Äta mindre? Visst, men jag orkar inte vara hungrig och ha ont. Visst, jag är svag som inte kan fixa min vikt, men jag orkar inte ens bry mig om det.


    Tycker synd om dig. Verkligen. Men det är ju bara bortförklaringar eller hur? Du tycker att det inte är ditt fel att du är fet. Du har bara haft otur. 

    Jag lovar att du skulle må 100 ggr bättre om du blev smal. Nu äter du sönder ditt enda liv för saker som hänt dig tidigare. Vad blir bättre av det? 
  • Anonym (Ansvar)
    Anonym (Jaja) skrev 2015-01-06 16:26:48 följande:
    Och hur vet du att hon skulle bli bättre om hon är smal?
    För att alla mår bättre av att ha bättre hälsa, se bättre ut, slippa släpa på en massa extrakilon osv. Man blir piggare, svettas mindre, sover bättre... 

    Skulle inte du vilja vara smal?
  • Anonym (Ansvar)
    Anonym (hälsocoach) skrev 2015-01-06 16:28:42 följande:

    För att snabbmaten är billigare än grönsaker.

    För det finns för lite tid att laga mat.

    För att alla tidningar skriver dumma "gå ned i vikt" knep. Resultat blir tokbanta för att svulla nästa gång. Eller Lchf som rent av är sjukt.. grädde ost smör kött.. stackars kropp.

    sen bara för att man är smal betyder det inte att kroppen mår bra. En med fetma syns det, men den smala med fett på insidan vet oftast inte om sin fetma. Att ha ett högt BMI och röra på sig är bättre än en smal som sitter still!


    Skitsnack att grönsaker är dyrare än snabbmat... Så mycket tid tar det inte heller att laga ordentlig mat. Dessutom handlar det inte så mycket om vad man äter, utan hur mycket. 
  • Anonym (Ansvar)
    Anonym (hälsocoach) skrev 2015-01-06 17:07:32 följande:

    Snabbmat onyttig mat är billigare! Makaroner färdiga köttbullar o korv osv.. det går snabbt innehåller nästan ingen näring! Har du aldrig varit i en affär?


    Snabbmat för mig är pizza, kebab, hamburgare osv. Alltså köpt färdiglagad. 
  • Anonym (Ansvar)
    Anonym (Jaja) skrev 2015-01-06 16:45:44 följande:
    En kraftig som äter bra och mår bra kan må bättre än en som är smal och äter dåligt oxå. Men hon får ta det i sin takt. Mår man dåligt pågrund av att det hänt en massa så kanske man inte redo att börja gå ner i vikt. Man måste vara motiverad för att kunna gå ner i vikt annars så går det inte
    Klart man måste vara motiverad. Men det svåra är att sätta bollen i rullning. Sen tror jag att det ger energi och välmående när man börjar se resultat.
Svar på tråden Hur bär ni er åt för att bli så tjocka?