Inlägg från: Fyraprinsar |Visa alla inlägg
  • Fyraprinsar

    Vi som ska försöka bli gravida nu i januari 2015

    Oj vad slarvigt skrivet:) ser jag nu.. Det är kanske utslag, svårt att säga 100. Men jag ont i magen också.. Tyvärr är jag inte hemma, på utbildning så jag kan inte mysa med karln min!! Om ägget släpper om 1-2 dagar så är det 4-5 dagar spermierna måste leva.. Vi mös 16,17,18. Hoppas de är krut i dem :) för jag är hemma har ägglossning redan varit. Om jag går efter stickor.. Känns troligt då min app stämmer in på detta också. Hoppas det finns chans ändå..

  • Fyraprinsar
    AnEd skrev 2015-01-20 20:25:17 följande:

    Ok, ja hoppas det borde ju kunna ta sig då :)

    Lycka till med testet i kväll:)


    Tack snälla!!
  • Fyraprinsar
    Asarick80 skrev 2015-01-20 20:56:10 följande:

    Ja ska vänta till BIM å testa igen.

    När jag använt dessa tester tidigare har de varit kritvita till v om kontrollstrecket. Men nu syns det svagt. Svårt å ta bra bilder på testet tyvärr.


    Positivt!!! Grattis! Så ser mina alltid ut tidigt:) weeee!!
  • Fyraprinsar

    Testar du imorgon har det nog ej hänt så mycket, men om två dagar har ditt hcg i kroppen dubblas:) då syns nog strecket ännu mer!! Vad härligt med pluss i tråden!

  • Fyraprinsar
    Asarick80 skrev 2015-01-20 21:07:42 följande:

    Ååå va nervös jag vart nu! Tack!

    Första barnet me. smile1.gif

    Men vågar man hoppas verkligen?


    Jag har verkligen fått svaga streck i början, knappt synbara. Har testat Clear blue som ska ha ett blått + i sig för att vara positivt. Jag har fått det testet negativt när en sticka som du har visar svagt svagt för mig. Detta beror på att vissa test är känsligare än andra. Du är gravid:) jag har 4 barn och mina test brukar vara jätte svaga då jag testar tidigt, kan aldrig hålla mig. Tyvärr senaste tester var super svagt blev starkare och det blev en graviditet. Sedan släppte hon tyvärr:( men det var endast otur, första missfallet efter 4 friska barn! Så var glad! För du är gravid! Men testa imorgon med morgon urin, samma mörke på test. Sedan samma typ av test o två dagar. Avsluta med ett digitalt test från clearblue, om en vecka så ska du se att det står GRAVID:) jag vet att jag med första barnet inte kunde ta in att det faktiskt var posetivt!! Själv ligger jag med molnade verk i magen och hoppas hoppas att jag blir gravid denna månad!
  • Fyraprinsar
    caroline1986 skrev 2015-01-21 15:27:58 följande:

    Hej på er!! Glädjer mig så åt era plus o hoppas på fler! Här hade jag och min man planerat o börja med bebos på bröllopsresan men går inte alltid som man tänkt sig, vi har legat med influensa i 1,5 v så har fått penicillin och andra fina tabletter så vi skjuter på det till februari istället! Så trådstartaren själv fick tji!! Men kanske kommer vara några kvar här även om 1 månad smile1.gif


    Vad synd!!!

    Du får satsa på nästa månad. Jag känner mig verkligen osäker på om vi fick till det... Vi fortsätter väl med en gravidtråd sen:) jag hänger kvar här oavsett!
  • Fyraprinsar
    Mysabelle skrev 2015-01-21 18:48:51 följande:

    Jag har av någon anledning gått och känt min skengravid de senaste dagarna. Magen är öm och svullen, har haft lite molvärk och till och med känt mig illamående ibland. Det konstiga med det är att jag har ÄL idag eller imorgon Drömmer så jag kan ju omöjligt vara gravid. Men vi jobbar vidare här hemma och jag försöker att inte vara fullt så besatt som jag har varit hittills.

    Något som är lite irriterande är att min sambo råkade jobba eftermiddag denna veckan och vi ses som mest en och en halv timme på kvällen, och jag ser honom sova en timme på morgonen så det finns inte så mycket mystid, men man får göra vad man kan med den tid man har!


    :) det är jätte jobbigt att känna, längta och fundera. För mig tar det tankar från allt annat! Ibland kan man ju känna av ägglossningen så som du beskriver. Jag var så trött så jag missade våran bästa tid för mys.. Nu är jag iväg på jobb och vi fick endast till 4&5 dagar innan ägglossning. Kanske 3 dagar om vingade tur... Suck. Men jag hoppas ändå! Bra att du vet att det är ägglossning på G, då är det bara att tuta och köra:)
  • Fyraprinsar
    MrsGustafsson skrev 2015-01-21 21:25:31 följande:

    besvikelsen när man får ovälkommet besök. me n jag känner att jag inte kommer vara besatt nästa månad


    Lady Röd?? Värdelöst! Så känner jag också, nästa månad är det lite avdramatiserat.. Eller. Nä jag VILL NU! Hade du några känningar?
  • Fyraprinsar
    AnEd skrev 2015-01-22 07:22:34 följande:

    Bim -2 och jag känner inte av några symtom längre! Har skrivit upp i min kalender och i förrgår hade jag molvärk senast och 5 dagar tillbaka!

    Tänkte testa i morgon för sedan reser jag bort ett tag så vi vill testa tillsammans, vad tror ni kan det vara så att man vissa dagar inte känner något alls?


    Jag känner precis som du. Dagarna efter ägglossning fortsätter molnande känslan. Den brukar försvinna när ägget är släppt men nu håller den i sig. Då känner jag mig glad och tänker att nu har det tagit! Men sedan så försvinner det onda och tänker jag nej!! Vill känna något:) men så kan det ju vara! Hoppas att det blir plus snart för oss alla:)
Svar på tråden Vi som ska försöka bli gravida nu i januari 2015