Inlägg från: Sötebröd |Visa alla inlägg
  • Sötebröd

    Nån mer som planerar nr tre och vill följas åt :)

    Hej,
    Här har du en till som planerar för barn nr 3. Efter lite velande fram och tillbaka så är vi i gång och har försökt pricka in ägglossningen denna månad.

    Jag fyller snart 35 och maken är 38 och vi kände båda två att det inte är läge att vela längre. Våra stora barn är 7 och 5 (blir 6 i mars).

  • Sötebröd

    Spännande

    Jag hade ägglossning i mitten av förra veckan så jag har ett tag kvar innan bim. Dock har jag haft molvärk/mensvärk och humörsvängningar nu ett par dag fast mest trolig är det nog PMS. Den som väntar får se. Men det är svårt att inte tänka på en eventuell graviditet heeela tiden.

  • Sötebröd

    Huruvida vi orkar börja om med bebis och om jag skulle klara av en graviditet ok. (De två tidigare va tuffa) och vi har det bra. Den finns rädslan att något skulle gå fel.

    Men som en vän sa, man ångrar inte något man gör lika mycket som det man inte gör. Tycker i alla fall det låter bra????

    Hur har ni resonerat?

  • Sötebröd

    Jo vist är det roligt men omtumlande. Vill skratta ena sekunden och gråta i nästa. Tror det måste få sjunka in lite.

  • Sötebröd

    Miaomiao vad trist Har du gravidsymptom?
    Jag testade väldigt svagt på sticka i tisdags och trodde mest det va spökstreck. Men sen tog jag det digitala på BIM i onsdags och fick "gravid".

    Hoppet är det sista som överger oss

  • Sötebröd

    Kör på kakanssmulor  
    Vi håller på att bygga nytt hus som förhoppningsvis blir klart någon gång i höst. Det kommer helt klart bli lite kaos framöver men samtidigt är det ju väldigt kul

    Mellan vår yngsta och bebis blir det lite mer än 6 års skillnad och jag tror det är helt perfekt. Tänk bara hur mysigt det kommer bli och hur engagerade de stora syskonen kommer vara (kanske önsketänkande ). Tror inte den lilla kommer vara utanför, den vet ju liksom inget annat än det som är.
    Går allt som det ska så får vi se framöver helt enkelt, spännande tider

  • Sötebröd

    Vi har gjort om ett av Fiskarhedenvillans mest sålda hus och är supernöjda
    Som tur är så ska vi inte bygga allt för mycket själva och min karl är rätt händig så jag kan roa mig med att vara arbetsledare

    Trist med mensen miaomiao

  • Sötebröd

    Vi började prata om en trea under hösten och kom fram till att vi tar chansen på en liten till. Nu eller aldrig känsla typ

    Vi bestämde att från och med januari så kör vi på, blir det så blir det och vips så va jag gravid på första halvdana försöket. 

    Det är fortfarande tidigt (vecka 6) så mycket kan ju hända. Ibland vaknar jag till och tänker att hur ska det här gå, vad har vi gett oss in på? Livet började ju liksom bli rätt enkelt med de två stora. Men allt som oftast känns det ändå fantastisk att få vara med om den här resan en gång till så nu hoppas vi bara att allt ska gå vägen och att vi får hälsa en ny familjemedlem välkommen i höst

    Lite overklighetskänsla i kroppen men förhoppningsvis blir det bättre framöver vid ultraljud och rörelser mm.

    Håller tummarna för alla er andra här i tråden och hoppas på många plus framöver

  • Sötebröd

    Nope inga älstickor men jag känner rätt tydligt av min ägglossning och vi roade oss två dagar i raken och det räckte  

Svar på tråden Nån mer som planerar nr tre och vill följas åt :)