• Juli-a

    Några fler som ska göra FET nu i jan/feb

    Hej! Kul att hitta en tråd där andra går igenom exakt samma sak som en själv, exakt samtidigt!

    Jag gjorde min allra första FET 2015.01.14, och är alltså på RD 2 nu.

    Precis som Sandyyy så blev jag också rejält överstimulerad efter sprutorna. Mina äggstockar gick från 3 cm till 10! Satt i soffan i med min ballongmage och hade så ont att jag inte kunde röra mig på en vecka, men 4 blastocyster frystes iaf in varav en jag har fått återförd nu. Så himla spännande!

    Längtar14: Måste varit hemskt att få MF efter så många veckor! Kan man göra ett nytt FET direkt efter MF, eller måste man vänta en cykel först?

    Sandyyy: Ang när man gör återföringen: Jag var på UL CD11, började med Lutinus 2ggr/dag CD15, gjorde FET CD18. (Har en cykel på 28-30 dagar och ÄL på CD14-16)

    På mig gjordes alltså bara ett UL innan ÄL, men inte efter ÄL, som på Längtar14..

  • Juli-a

    Längtar14: Tack! Jag håller tummarna för dig med! Hoppas att ditt VUL nu på måndag visar på att du haft ÄL nu, så att ni kan sätta igång!

    Love is everything: Tack så mkt! Ja precis, jag ruvar nu på en blastocyst, 5-dagars. (Vad innebär stimulerat/ostimulerat?) Jag har fått testdag 27/1, på RD13, och jag tror väl att jag väntar tills dess..

    Sandyyy: Tack! Februari börjar närma sig nu :) Väntar ni bara på mensen nu, så att ni kan göra FET?

    Karriärskvinna: Lycka till med FET på måndag! Håller tummarna för att allt ska gå bra! Jag är på RD3 nu och ska göra grav-test på RD13.

    Fråga angående ruvar-tiden: Ändrar/hur ändrar ni er levnadsstil? Fortsätter ni gå till gymmet? Springer ni fortfarande till bussen? Går det bra att göra sit-ups, då livmodern är så skyddande, eller finns det ändå en liten risk? Hur lång tid efter FET väntar ni med sex?

    *Många tankar i huvudet nu* ???? Kram till er alla!

  • Juli-a

    Lycka till idag Kärriärskvinna! Förstår att du är lite nervös. Det var jag också i onsdags! Att den inte ska klara upptiningen är nog något som de flesta tänker på inför en sån här dag! ?

  • Juli-a

    Kärriärskvinna: Tack, det gick bra med FET i onsdags. Blastisen klarade tack och lov upptining och jag är nu på RD6.
    Förstår att det måste känts tungt när din första inte klarade upptining, men GRATTIS till ruvarstatus! Glad

    Längtar14: Härligt att höra! Lycka till med frysåterföring på torsdag! {#emotions_dlg.flower}

    Fråga angående att ruva:
    Bör man verkligen "leva som vanligt"? Alla säger så olika.
    Att hålla igång ska tydligen vara bra för blodcirkulationen i livmodern, men hur är det med pulshöjande aktiviteter. Är det OK eller dumt att tex spinna, göra sit-ups, eller jogga? Hur tänker ni göra?
    (ställer denna fråga igen då jag ofta funderar kring det här) Obestämd

  • Juli-a

    Stort grattis Sandyyy! Det är märkligt hur det funkar ibland! Men gud vad roligt!
    Du väntade väl på mens för att sätta igång med ett nytt ivf-försök? Blev ni gravida på egen hand nu?

    Jag är på RD13 idag, och fick ett Plus i morse!  :)

  • Juli-a
    Vinter11: Det där känner jag igen. Jag hade dock svårt att hålla mig från att både kissa och dricka timmarna innan testet, vilket kanske var anledningen till att stickorna inte gav utslag. Men du kanske kan hålla dig timmarna innan?
  • Juli-a

    Tack Sandyyy: Tack! Just det, du blev överstimulerad, precis som jag blev. Men vilken glad överraskning det slutade i för din del! Vilken lycka!

    LadyMaria: Tack! Femdagars bör väl alltid vara något starkare än tvådagars, är det inte så? Hoppas hoppas det tar sig!

  • Juli-a

    Hedwig: Välkommen! Jag blev också överstimulerad efter ägplock och fick också de symtom som du fick. Kunde inte ligga ner eller ens böja mig framåt av all vätska i lungorna, så jag vet hur det kan bli! Låg dock hemma i soffan och slapp bli inlagd. Lycka till med FET imorgon!

Svar på tråden Några fler som ska göra FET nu i jan/feb