• Love is everything

    Några fler som ska göra FET nu i jan/feb

    Här är en mycket van i ämnet försöka få barn på "onaturligt" sett. Håller på med syskonförsök och beräknas få mens nästa vecka, då ska jag starta med Progynon inför FET. Vi har två blastocyster kvar i frysen på Carlanderska i Gbg.

  • Love is everything

    Längtar14: Härligt! Hoppas ultraljudet ser bra ut på måndag med då! Vad menar du med bara två försök kvar? Betalar ni själva sen?

    Sandyyy: Vi har satt in mellan dag 18 och 22 i cykeln, men det har ju varit stimulerat iofs... Man sätter in embryot/blastocysten så många dagar efter äl som den är gammal. Alltså ex. en femdagars blastocyst sätts in fem dagar efter positivt äl-test.

    Juli-a: Grattis till ruvarstatus! Är det en blastocyst du ruvar på? Stimulerat eller ostimulerat? Hur tidigt vågar du testa?

    Vi försökte i fem år tills vi fick vår efterlängtade son, 20 hormonbehandlingar varav 4 ivf-försök, två missfall och två utomkvedshavandeskap och två operationer varav den sista så togs båda äggledarna bort. Har PCO och endometrios med...
    Började med syskonförsök för ett år sedan, gjorde två försök och nu har vi två kvar som vi hoppas på. Har betalat allt själva från början... Vi kör stimulerat iom att jag inte haft nån egen äl, fast den kom igång helt plötsligt efter att jag tog bort äggledarna, typiskt! Jagade äl hela hösten/vintern men det ville sig aldrig så nu kör vi stimulerat som tidigare.

    Sorry för långt inlägg...

  • Love is everything

    Usch, jag har aldrig tänkt på upptiningen nåt speciellt... Kanske man borde? Jag har satt in 6 st ägg sammanlagt och det har liksom bara gått åt 6 st. Har ju bara två kvar så jag hoppas det ska funka med dom.

    Lycka till idag Karriärkvinna!!!

  • Love is everything

    När jag fick plus med sonen, plussade jag rd 5 redan, de andra gångerna mellan dag 7 och 9 ungefär. Allihopa var femdagars blastocyster!

    Grattis till ruvarstatus och härligt att höra att fler är på G!

  • Love is everything

    Den gången jag fick min son var jag sängliggandes och tittade på film i två veckor, jobbade på tung vårdavdelning annars. Och det gick ju bra! De andra gångerna har jag bara vilat ett par dagar och det har ju med tagit sig, men lett till mf v.5-6... Kommer definitivt vara hemma efter nästa fet, men kanske 1 v bara. Annars lever jag som om jag vore nygravid ungefär.

  • Love is everything

    Grattis Sandyyy!! Vilken grej!

    Vinter11: Fy, vad surt det är... Vi letade och väntade flera månader på den perfekta ägglossningen, men tillslut avbröt vi och kör nu istället stimulerat.

    Juli-a: Grattis!

    LadyMaria: Grattis till ruvarstatus! Och välkommen in i blastocystgänget! Oddsen är helt klart större nu för dig! Tror det är ca 65% chans till graviditet!

    Längtar14: Håller tummarna för dig! Dag 6 är ju fortfarande tidigt. Har alltid fått mens 12-14 dagar efter FET, tycker det låter tidigt med flytningar...

    Emmaaa1984: Välkommen! Gör ni FET med embryo eller blastocyst? Vad konstigt med fem dagars plus bara... Håller tummarna för att det vill sig ordentligt denna gång istället!

    Dag 5 med Progynon, ultraljud om en vecka. Har redan fått massa äl-sekret, bådar ju gott!

  • Love is everything

    Längtar14: Ledsamt... Håller ändå tummarna för dig!

    Hedwig: Välkommen! Och lycka till på måndag! Vart går ni nånstans?

    Lady Maria: Tycker det låter mycket lovande minsann...

  • Love is everything

    Att göra FET i ostimulerad cykel är ju egentligen ingen skillnad jämfört med egen äl, så det borde inte vara några problem. Så länge man blöder en vanlig mens så är ju allt ute och man kan starta om på nytt!

  • Love is everything

    Stort grattis!! Vad skönt iom att det var den sista!

    Själv är man på ruvardag fem och tjuvtestade minus idag. Plussade dag fem med sonen... Men har haft oerhört mycket molvärk så jag håller tummarna för att det är lite växtvärk som känns, det måste bara funka nu!! Har dock inte haft några morgon-hungerskänslor, det har jag haft väldigt tidigt i alla mina graviditeter. Vi får se, jag fortsätter att testa...

  • Love is everything

    Haft superstark molvärk sedan FET-kvällen, fick illamående igår och idag har det varit jättestarkt!
    Men.... När jag kom hem från jobbet hade det kommit blod! Blodblandad vattnig flytning, nästan oranget! Vad är det?? Hur är det möjligt?? Snälla nån som vet!!?

Svar på tråden Några fler som ska göra FET nu i jan/feb