• Vitrys­k hockey­hjälte
  Äldre 22 Jan 13:16
  38183 visningar
  109 svar
  109
  38183

  Mina fem barn har autism (efter vaccination?)

  Ja jävlar. I fattiga länder skulle de gråta av lycka om de hade ett lika effektivt och gynnsamt vaccinationsprogram som vi har i Sverige.

  Här sitter pajasar och förkastar alltihop på grund av foliehatt"forskning".


  Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
 • Vitrys­k hockey­hjälte
  Äldre 23 Jan 15:35
  #73
  Så om en foliehatt säger en sak och tusen forskare något annat är det foliehatten som har rätt?
 • Vitrys­k hockey­hjälte
  Äldre 23 Jan 19:42
  #81
  fiskarnaihavet skrev 2015-01-23 19:35:15 följande:

  Klart att vaccin kan ge biverkningar... finns många exempel... Är man foliehatt bara för att man inte tror att vaccin är all natural? Blir ibland mörkrädd över hur naiva människor vill/kan vara. Jag äter ekologiskt och tänker på att inte få i mig en massa onödiga gifter, är jag kanske foliehatt då med?

  Forskaren i fråga som jag länkade till... är väl ingen "foliehatt" hon heller? Hon kan nog mer om vaccin än vad du kan, som vill kalla andra för foliehattar... Dra upp din egen hatt istället och sluta sätta foliehattar på andra ;).


  Du länkar till vaccin.me, en känd foliehattsida. Liksom till någons blogg, som hänvisar till artiklar i AB och SvD som inte på något sätt tar upp vaccin överhuvudtaget. Och Aftonbladet.

  I rest my case.
  Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
 • Vitrys­k hockey­hjälte
  Äldre 23 Jan 21:07
  #86
  oOOo oOOo skrev 2015-01-23 19:52:38 följande:
  Eftersom vaccin är ett sådant fenomen som fungerar bäst om alla tar det och dessutom har den effekten att de få som inte tar det 'tjänar' på det då virusspridningen begränsas om alla andra tar det finns det anledning att tro att propaganda kan förekomma speciellt om det finns få med kända biverkningar. De som inte tar det får alla fördelarna, så länge de är få, men inte biverkningarna så det gäller att propagera hårt för att alla skall ta det.

  Nu säger jag inte att det är så men fenomenet som sådant tycker jag iaf gör att man inte skall avfärda kritiker till vaccin som foliehattar, utan snarare snålåkare
  Det beror framför allt på hur kritiken ser ut. Kritik á la vaccin.me, som allt som oftast är helt fabulerad och inte har någon som helst bäring i vetenskapen, tycker jag man kan avfärda utan vidare.
  Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
 • Vitrys­k hockey­hjälte
  Äldre 23 Jan 23:37
  #97
  lärare2 skrev 2015-01-23 21:19:53 följande:
  Dessutom kan jag förstå att man skyndade på vaccinet för svininfluensan. Influensor är potentiellt enormt dödliga. Spanska sjukan dödade ungefär 50-100 miljoner människor under 2 års tid.
  Ja. Det är ju så. Det var oturligt att vaccinet inte var klockrent, men en pandemi med allt vad det medfört hade inneburit betydligt värre följder för betydligt fler.

  Det må låta hårt, men ett antal fall av narkolepsi är inte ett för högt pris att betala.
  Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
Svar på tråden Mina fem barn har autism (efter vaccination?)