• fiskar­naihav­et
    Äldre 23 Jan 15:10
    39902 visningar
    109 svar
    109
    39902

    Mina fem barn har autism (efter vaccination?)

    kurera.se/fore-detta-cancerforskare-om-vaccinet-gardasil-vi-experimenterar-med-en-hel-generation/

    "?Aluminium kan orsaka latent kronisk inflammation?

    I Gardasil och många andra vacciner ingår aluminium i det som kallas för adjuvansen. Adjuvansen gör vaccinet effektivt genom att trigga en stark respons från immunförsvaret.

    ? Aluminium finns i vaccin för att det har en inflammatorisk effekt. Men ämnet är svårt att få ut ur kroppen och kan orsaka en latent kronisk inflammation. Det kan orsaka både autoimmuna sjukdomar, inlärningssvårigheter och autism, säger Ann-Charlotte Stewart."

  • fiskar­naihav­et
    Äldre 23 Jan 15:14
    #71
  • fiskar­naihav­et
    Äldre 23 Jan 15:24
    #72
  • fiskar­naihav­et
    Äldre 23 Jan 19:35
    #80

    Klart att vaccin kan ge biverkningar... finns många exempel... Är man foliehatt bara för att man inte tror att vaccin är all natural? Blir ibland mörkrädd över hur naiva människor vill/kan vara. Jag äter ekologiskt och tänker på att inte få i mig en massa onödiga gifter, är jag kanske foliehatt då med?

    Forskaren i fråga som jag länkade till... är väl ingen "foliehatt" hon heller? Hon kan nog mer om vaccin än vad du kan, som vill kalla andra för foliehattar... Dra upp din egen hatt istället och sluta sätta foliehattar på andra ;).


    Vitrysk hockeyhjälte skrev 2015-01-23 15:35:39 följande:

    Så om en foliehatt säger en sak och tusen forskare något annat är det foliehatten som har rätt?


  • fiskar­naihav­et
    Äldre 23 Jan 20:33
    #84
    lärare2 skrev 2015-01-23 19:45:21 följande:

    Alla växter tar t.ex. upp aluminium. Det är ett vanligt ämne i jord. Även de ekologiska. Ekologiska grödor innehåller också olika rester av gifter, de är inte giftfria som många tycks tro. Då vi vaccinerar oss sällan finns det inte en chans att få is sig större mängder av aluminium via vaccin än via födan.

    Vad har forskaren gjort för undersökningar som visar att det hon säger stämmer? Aluminuim är farlig, liksom många andra tungmetaller. Men sen "missar" man att nämna att vi får i oss betydligt högre halter från andra källor.

    Hur skulle du tänka om ditt barn får t.ex. tuberkulos? Att det är lugnt för att det är naturligt? Om barnet dör har det åtminstone levt ett naturligt liv?

    Tror du att vacciner är värre än de sjukdomar vi vaccinerar mot?


    Svininfluensan är väl ett gott exempel. Det är stor skillnad på att äta ekologiskt... I rest my case jag med, tror inte att du vill ta in verkligheten. ;)
  • fiskar­naihav­et
    Äldre 23 Jan 20:37
    #85

    "Två frukter som är riktigt hårt besprutade. På bananodlingar används extremt miljöfarliga bekämpningsmedel som kan ge arbetarna och deras barn nervskador. Och vindruvor, med sina tunna skal, kan innehålla rester av flera kemiska bekämpningsmedel. I ett EU-stickprov på ett paket vindruvor hittades till exempel rester av 26 olika bekämpningsmedel. Om du inte hittar ekologiska bananer, vindruvor, russin eller vin kan det alltså vara en idé att välja något annat."

    m.naturskyddsforeningen.se/nyheter/5-viktiga-varor-att-byta-till-eko

    Tja ;)

  • fiskar­naihav­et
    Äldre 23 Jan 23:23
    #95

    Och självklart är allt svart/vitt och det tex utgås från att jag inte vaccinerat mina barn och att jag tror att allt ekologiskt är helt giftfritt??

    Jag tror att det i regel är bättre att äta ekologiskt och närproducerat... och jag tror att det är bra att tänka lite själv innan man sätter vilka sprutor som helst i sina barn. Alla föräldrar vill nog i grunden sina barns bästa, om man utgår från det så kanske världen känns lite lättare att leva i. Jag var glad att jag tex tog reda på lite fakta om svininfluensan... Om jag litat blint på läkemedelsbolagens skrämselpropaganda så hade jag nog gjort fel val. Kritiserar inte de som vaccinerade... de ville självklart sina barns bästa.

    Varför ska man inte lyssna alls till en forskare som varnar för tex Gardasil? Är man foliehatt bara för att man väljer att ibland tveka på läkemedelsindustrin?

  • fiskar­naihav­et
    Äldre 24 Jan 07:45

    skrev 2015-01-24 05:08:49 följande:[/quote-nick]Du har en ohederlig argumentationsteknik. Först kritiserar du vacciner i stort och blir motbevisad, går då vidare till aluminium och blir motbevisad för att slutligen gå vidare till svininfluensan.

    Om det är H1N1-vaccinet du är kritisk till, säg då det på en gång. Om du inte håller med någons argumentation, förklara argumentationsfelet. Om du hade fel ang. något du påstod, var mogen nog att erkänna det.

    Klart att det är bra att äta ekologiskt men vad har det att göra med vaccinationer?[/quote]

    Det handlade om argument som tex "Lärare2":

    "Även de ekologiska. Ekologiska grödor innehåller också olika rester av gifter, de är inte giftfria som många tycks tro. Då vi vaccinerar oss sällan finns det inte en chans att få is sig större mängder av aluminium via vaccin än via födan."

    Varför ska jag "ge upp" och erkänna mig besegrad? Jag har rätt att ha kvar min åsikt om att jag personligen inte tycker vaccin är lika ofarlig och/eller skulle kunna jämställas med en ekologisk salladsdressing. Om det nu är så ofarligt så kan man väl vaccinera sina barn mot precis Allt... Men varför gör inte de allra flesta det då? Jo, gör att ens sunda förnuft någon stans sätter en gräns för vad som till slut upplevs sunt...

    Många fick narkolepsi efter svininfluensan... vaccinet skulle vara så säkert, sades det. Därför som jag tog upp det som exempel. Många biverkningar kanske dessutom är svåra att bevisa som vaccinskador då de kanske sätter sig på immunsystemet i det långa loppet. Narkolepsi däremot, blev ganska påtagligt. Ofta är det läkemedelsbolagen själva som bekostar och "väljer ut" sin egna forskning. De som vill göra fristående studier blir ofta motarbetade, det saknas ekonomiska intressen samt att såna "som du" verkar lita mer till läkemeindustrins egna forskningsresultat som tom många gånger är formulerade av betalt reklamfolk, för att det ska sälja bättre. För mig är det inte så lätt att jag köper allt som kommer från läkemedelsindustrin, jag tror absolut inte heller att alla läkare anser att vaccin är enbart av godo och skulle vara helt ofarliga. Bara för detta så menar jag inte att det inte finns några vaccin har en god tanke bakom sig eller som har gjort nytta för mänskligheten. Punkt slut.

Svar på tråden Mina fem barn har autism (efter vaccination?)