• johjen

    Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015

    Hej!

    Testade svagt positivt på RD 6 och igår var det officell testdag och starkt och fint plus blev det!! Om allt gåt bra blir Adam storebror i början på agusti nästa år!
    Kan inte fatta det riktigt ännu bara..

  • johjen
    Bell13 skrev 2016-12-05 13:07:12 följande:

    Grattis så oerhört roligt. Dessutom får vi nästan samtidigt. Är väldigt glad för din skull.


    Tack Bell! Så glad för din skull också!
  • johjen

    Säg den lycka som varar för evigt.. Haft rosa flytningar någon dag, igår kväll blod på pappret och även i morse. Ont i magen och känner att det är kört.. Ringt kliniken som ska ringa upp kl 9 och hoppas få komma dit så man kan konstatera att det är ett missfall. Skit också!

  • johjen
    Bell13 skrev 2016-12-12 16:12:50 följande:

    Här har det börjat blöda och göra rejält ont i v 11+2 maximal otur. Trodde verkligen att jag var safe när vi såg hjärtat i v 8 och allt

    Johjen hoppas du är ok?

    Kram


    Massor av styrkekramar till dig Bell! Livet är verkligen inte rättvist och det här med barn är som rysk roulette..

    Ska på ultraljud idag. Efter det får vi se.

    Kram
  • johjen

    Allt väl med ärtan så här långt! Så stor som den skulle vara och man kunde ana ett pulserande hjärta även om jag bara är i vecka 7.. Blödningar är vanligt sa läkaren, ibland blir det missfall och ibland går det bra men eftersom jag inte blött något med Adam så trodde jag att det var kört. Vi ska dit på vårt ordinarie ultraljud nästa torsdag och skönt med en koll till.

    Illamåendet har också slagit till här och känt mig lätt bakis hela dagen..

  • johjen

    Hej vänner. Haft problem med blödningar under hela denna graviditet, senast i onsdags fick jag åka in efter ha blött för att se ett litet hjärta slå. Men så i lördags började det blöda mer och smärta tilltog och fick så ont att vi var tvungna att ringa ambulans på småtimmarna mot söndag. Väl inne konstaterades det att fostret inte visade någon aktivitet och att inte hjärtat slog länge. Jag blev inlagd för att få smärtstillande och att invänta ett till ultraljud senare som tyvärr visade samma sak. På kvällen fick jag medicin för att hjälpa kroppen att stöta ut fostret och på natten kom det ut. Jag var då i vecka 9+5. Förlorade mycket blod snabbt men repade mig och fick komma hem ikväll. Just nu känner jag mig bara trött och tom och som jag känner just nu kommer vi inte göra några mer syskonförsök då jag aldrig vill gå igenom detta igen.

    Så tacksam över att vi har Adam och varandra och just nu är det allt jag behöver.

    All kärlek till er! <3

  • johjen

    Tack för er omtanke, det värmer!

    Just idag känner jag mig bedrövligt och ledsen men antar att detta är olika faser jag måste gå igenom. Hade precis börjat ta fram mammakläder som åkte snabbt tillbaka i förrådet i morse. Även Adams utväxta kläder står i påsar för arkivering men vill bara slänga dem så jag slipper att se dem..

  • johjen
    Kelsson1 skrev 2017-01-10 12:05:49 följande:

    Gör så ont i mig att höra om att du ska behöva gå igenom det här, hade så önskat att det hade gått bra.

    Minns så väl mina MF, ville då bara flytta ut från lägenheten, byta jobb osv bara för att slippa de smärtsamma minnena om de få lyckliga dagarna innan MF.

    Viktigt att du låter dig själv att vara ledsen nu när det är som jobbigast.

    Ännu fler varma kramar!


    <3
  • johjen
    Bell13 skrev 2017-01-11 12:11:15 följande:

    Det gör så oerhört ont i en att drabbas. Att ena dagen är man så oerhört lycklig för att vara helt krossad nästa. Just nu är jag också väldigt ledsen för mens är på ingång, så skulle det ju inte bli. Det skulle ju bli ett barn. Var så ledsen du vill och sörj så länge du behöver.

    Stor kram


    Känner med dig Bell och kan tänka att jag känner likadant när nästa mens kommer..

    Många kramar!
  • johjen
    SaraBN skrev 2017-02-11 11:16:23 följande:

    Tack för era lyckönskningar, de värmde verkligen. Det gick bra på ultraljudet. Hen sov sig igenom hela tillställningen, men hjärtat slog. :) Jag fick bf 22/8.


    Grattis så roligt!
  • johjen

    Hej kära vänner!

    Nu har det gått en månad sedan missfallet och jag börjar repa mig. Börjat nytt jobb och Adam går nu 5 dagar i veckan på förskolan så det är fullt upp. Vi har också varit sjuka i omgångar och det slår hårdast på Adam och sambon så får ta hand om dem när jag inte jobbar..

    Vi vill ju egentligen ha ett syskon till Adam och de få gånger vi har haft sex sedan missfallet har vi inte skyddat oss men känner mig så kluven. Dels vill jag aldrig gå igenom det hemska som en missed abortion innebär i v 11 igen och dels mådde jag så fruktansvärt dåligt under tiden jag var gravid så jag undrar hur jag skulle klara av arbete och ta hand om Adam på bra sätt under tiden.. Kanske är det ett försvar för att försöka acceptera att vi inte kommer få något syskon till Adam som gör att jag tänker så här.. Denna våren tänker jag försöka komma i form igen fysiskt och psykiskt så får vi se sen.

    Kram på er!

  • johjen

    Hej vänner!
    Länge sedan någon skrev i tråden nu.. Ville bara titta in och skicka en sommarhälsning! Här är allt bra, Adam växer och mår bra och pratar mest hela tiden! "mamma, vad gör du?" tillhör en av favoriterna! Även "Nej, jag gillar inte det" hörs nu allt för ofta.. Han är en bestämd liten herre som vet vad han vill men oftast har ett glatt humör!
    Jag kommer gå ner i tid till hösten vilket ska bli skönt och få en ledig dag till med Adam. Vi kommer troligen inte göra några mer syskonförsök genom IVF och har så smått börja ställa in mig på att det inte blir några fler barn för oss..

    Hoppas allt bra med er alla och att ni får en fin sommar!

    Kram!

Svar på tråden Vi som fått barn efter IVF/ÄD 2014/2015