• Bio

    någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?

    Jag har följt med lite i tråden men inte skrivit förrän nu. Fick missfall i tisdags v 10+6, blödde massor och fick jävligt ont så vi fick åka in och få det bekräftat och de kunde dra ut de sista klumparna. Jag har svårt att bli gravid och det var så efterlängtat och vältajmat, men det ville sig inte. Hade gjort vul i v 8+0 och då såg allt perfekt ut, men det måste ha stannat av snart efter det för nu var det bara skuggor kvar i hinnsäcken. Lyckligtvis har vi en underbar unge här hemma att glädjas åt men hade hoppats att han skulle få ett syskon snart. Det får bli lite senare då. Nu ska vi vänta in mensen och sedan börjar vi om. Åtminstone vet vi nu att det går att bli med barn, att det inte var en engångsföreteelse med sonen. Jag har bara väldigt glesa och oregelbundna äl så vi måste ligga i (hehe) för att inte missa den.

  • Bio

    Jag har kört både flytningar, temp och äl-tester tillsammans eftersom jag har väldigt glesa och oregelbundna äl och inte vill missa den. Tycker det funkar bra och de olika metoderna kompletterar varandra. Sekretet visar några dagar i förväg att det börjar vara på g, så då är det dags att börja sexa järnet. ;) äl-testet är det mest exakta för att veta vilken dag som är äl, och tempen är ett kvitto efteråt att äl verkligen inträffat. Jag plottar det på fertilityfriend.com (finns visst som app också). Som ett litet tips! Glad
    Just nu tempar jag bara för att hålla lite koll och den ligger fortfarande lite högt så det verkar vara en del gravidhormoner i omlopp fortfarande fast jag inte känner några symptom.

Svar på tråden någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?