Inlägg från: Anonym (tjejen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tjejen)

    Är du olika sexuellt mot olika personer

    Anonym (omedvetet förförisk) skrev 2015-01-22 09:55:25 följande:
    Jag har sambo sen 3 år tillbaka som jag älskar. Innan jag träffade han så gick jag ur ett 5årigt förhållande så där imellan lärde jag mig att ragga och flörta med andra män. Mitt 5åriga förhållande påbörjades under mitt andra år på gymnasiet. Innan dess raggade man ju inte så mycket.
    Men iallafall. När jag åker iväg för att träffa gamla kompisar och när vi går ut på krogen för att bara umgås så har jag två killkompisar som ofta uttrycker sig om hur "farlig" jag är. Får ofta höra att om jag va singel så hade jag kunnat få vemfan jag velat i säng, jag är flörtig och förförande. Dock är jag omedveten om att jag är det och jag skulle aldrig bedra min sambo eller lämna han för nåt ligg. Men det är ju kul att höra iofs och visst kan det hända att man blir bjuden på en och en annan alkoholhaltig dryck.
    Jag är precis likadan! Skulle kunna charma vem som helst till sängen och flörtig är jag i grunden, vilket jag har insett på senare år, ibland kan jag komma på mig själv att jag framstår som flirtig!  Men bara för att jag har charm och är förförisk så använder jag det inte till att få karlar i sängen! Det är bara sån jag är.....

    Om jag ska svara på frågan så ett stort nja! Jag läser oftast av killen innan hur han är! Min ex man och jag hade världens tråkigaste sexliv och jag fick be honom byta ställning! Även fast vi var gifta så länge så berätta jag aldrig vad jag gilla, kändes helt onödigt, då han var mer för en dominant kvinna och sexet var en bekräftelse för honom! 
    Andra killar har jag kunnat berätta hur jag vill ha det och vad jag gillar och tror det uppskattats! Jag vill på ett sätt i sängen och försöker hålla mig till det, när jag nu slipper tråkigt sex med mitt ex  
Svar på tråden Är du olika sexuellt mot olika personer