Inlägg från: Anonym (Tji) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tji)

    Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.

    Och tji fick du är älskarinnan skiter i ditt regelverk och kontaktar din fru. Eller tänkte du att du skulle sätta på någon utan en egen hjärna som är kapabel att fatta sina egna beslut, typ en död människa?

    Så oerhört feg du är

  • Anonym (Tji)
    Anonym (Sårad Man) skrev 2015-01-28 07:55:06 följande:
    Min exfru föll för en man hon träffade via jobbet. Det gjorde så vansinnigt ont, men det hade sårat mig ännu mer om hon kallt planerat att vara otrogen och aktivt letat efter någon att vara otrogen med.
    Vad är skillnaden? Var det så att hon snubblade i ett konferensrum och ramlade på hans kuk?

    Klart det var ett medvetet val och planerat. Kärlekshistorier som utvecklas på jobbet brukar normalt växa fram under en tid. Man tillåter sig själv lite mer varje gång, först en liten fika, sen kanske en lunch på tu man hand, förtroliga samtal, bekräftelse, blink i korridoren och sen ser man till att tillfället infinner sig där man faktiskt kan knulla. Enkelt för den otrogne att skylla på att det inte var planerat, men det finns tid innan dess att man hamnar i säng att stoppa alltihop, eller att prata med sin partner, men man låter det ske, små små steg och så var det "oops, inte planerat".
  • Anonym (Tji)
    Anonym (Viva kärlek och bra sex) skrev 2015-02-11 08:34:50 följande:
    Självklart har jag handlat omoraliskt enligt de gängse normerna. Det trodde jag framgått. Men nu handlar tråden om att vi kanske ska överväga att släppa lite på den enorma laddningen som finns just kring sex. Att - inte minst för din skull - ändra på moraluppfattningarna.

    Ponera att du - när det kom fram att din fru haft en skön stund - skulle valt att inta förhållningssättet "å vad roligt för henne att hon haft en härlig stund". Och sedan välja att inte ladda det mer med tunga moraluppfattningar. Jag vill inte förringa din smärta, men någonstans har valet varit ditt att du är ett offer. För om du har rätt i det du framhållit i den här tråden. Om ditt rätt är allas rätt. Då skulle även din hustru tycka exakt som du. Exakt.
    Nja, tror inte det handlar om att släppa på de moraliska uppfattningarna. Tror det snarare handlar om de känslomässiga, för vi är många som vet hur det känns att bli svikna, vi kan relatera till din fru och känslan av att få veta efteråt, hur lurad och förnedrad man känner sig, hur sviken man känner sig. Har inget med moral att göra och känslor är inget (oftast) man styr över och kan välja och vraka emellan.

    Det är inte sexet i sig många vänder sig emot, utan det faktum att du går bakom ryggen på din fru, att du sviker hennes förtroende. För en gång i tiden gissar jag att ni lovade varandra evig trohet, du väljer nu att bryta det löftet. Vilket kan vara helt okej för vi ändras som människor över tiden, du är säkert inte samma man nu som du var då. Kruxet är att så länge du inte berättar för din fru så kommer hon leva i tron att ert gemensamma löfte gäller än och att du faktiskt är samma man nu som då i den här frågan. Och det är det som är sveket och förnedringen, att du inte involverar henne. Det är också det som åtminstone jag anser vara fegt.
  • Anonym (Tji)

    Varför skulle någon hoppa på dig TS? Du har ju redan sagt att du berättat för din fru så då är ju allt lugnt.

    Grattis förresten

Svar på tråden Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.