• TomNorr

    Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.

    TS. Jag förstår dig mycket väll...

    Ett äktenskap är en berg och dal bana och ibland kan dalarna vara ganska djupa. Det betyder inte för den sakens skull att jag skulle ville lämna min fru, vi har ju mycket tillsammans och det mesta är bra.

    Det var ett tag sedan, men då hade jag någon slags affär vid sidan om. Det blev mycket närhet (kramar, hånglande, och sådant), dock aldrig någon sex. Det var en stor svacka i vårt äktenskap då och jag tror faktiskt inte att den hade överlevt utan det. Det gjorde att jag mådde ganska så bra och lät bli att bråka hemma och hittade någon inre styrka att efter ett tag börja om hemma och få ordning på vårt äktenskap igen.

    Jag kan förstå alla som tycker att det är moraliskt förkastligt, eftersom det bryter med en av grundprinciperna i äktenskapet, men jag kan också förstå om man känner att det är ända utvägen.
    Sedan måste man beredd att ta konsekvenserna, kommer din fru att få reda på det och lämnar hon dig, då är det risken du har tagit och ska du inte gnälla sedan.

    Jag tänker inte fördöma människor som har en affär, jag kommer dock inte ha så stor medlidande heller om de sedan står ensam, det är risken som ingår i spelet.

  • TomNorr

    Men hur ärliga är alla ni andra? Hur många är det inte som skriver här utan att ens partner vet? Varför postar alla "ärliga" människor anonym?
    Inte att jag vill säga att en affär är samma sak som att chatta lite om sex på detta forum, men någonstans blir det lite hypokrit. Det finns inte många som är 100% ärliga.
    Förmodligen kommer hans fru bli rätt ledsen om TS lämnar henne för att kunna ha sex med andra och hon kommer också att bli ledsen om hon upptäcker att TS har vänstrat. Eller så gör han ingenting och då är det han som känner sig olycklig.

    TS försöker att hitta en lösning som gör att han själv mår bättre utan att skada sin fru, i ett läge där det känns uteslutet att de kommer att hitta en gemensam lösning. Detta är inget man ska göra lättvindigt, men jag förstår att det i något läge kan kännas som en utväg.

  • TomNorr
    Letitia skrev 2015-01-24 16:15:16 följande:

    Jag tycker att det känns tråkigt och trist att vara så där beräknande, och medvetet leta efter någon att vara otrogen med. Tror faktiskt inte heller att chanserna är så stora att du ska träffa en kvinna som du kan känna den där passionen för, på dejtingsidor för folk som vill vara otrogna eller ha en affär med någon som är upptagen. Det känns både för sunkigt och för tillrättalagt.

    Jag tror att passionen kommer när man råkar träffa någon och blir förälskad, men kämpar emot, för man vet att det är fel att vara otrogen av religiösa eller moraliska skäl - men sedan faller ändå... Det krävs liksom den "spänningen". Har man från början bestämt sig för att hitta någon just i syfte att ha sex, så finns ju inte något motstånd mer.


    Bra skrivit! Jag tror att du har rätt där.
  • TomNorr
    Anonym (Tja...) skrev 2015-01-26 09:22:34 följande:

     
    Jag tycker att exklusiv sex är överskattat. Man sätter sex på en piedestal som nåt heligt. Vi skulle leva i en mycket lyckligare värld om sex var avdramatiserat och man kunde få ha sex med den man ville och det vore lika självklart som att ta en fika med nån man vill umgås med. Svartsjukan, behovet att äga en människa, ställer till med en massa elände i världen.


    Jag håller med helt och hållet! På samma sett skulle det ju underlätta om allt med sex var mindre tabubelagt, om man bara skulle kunna fråga någon, "ska vi ha sex?", precis som, "ska vi fika?".

    Tar det bort spänningen i livet? Nej, det tror jag inte, det behövs fortfarande förförelse för att få någon att säga ja och även då kan man inte vara säkert. Precis som det kan vara spännande att bjuda någon på date första gången.
  • TomNorr
    Mrs Okänd skrev 2015-01-26 11:02:20 följande:

    Sex och fika på en gång kanske??? Skrattande
    Blir lite kladdigt kanske Flört 
    Kanske bättre med sex först och en fika sedan (eller tvärtom).
  • TomNorr
    Mrs Okänd skrev 2015-01-26 11:07:12 följande:

    Hehe...får väl ta en torr bulle då...=)
    Fast det kan ju vara trevligt att smeta ut grädden i en semla över kroppen...
Svar på tråden Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.