Inlägg från: Anonym (Viva kärlek och bra sex) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)

    Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.

    Jag är man 49 år. Varit gift i 23 år. Obrottsligt lojal. Bra familjefar och tagit stort ansvar för barnen.

    Sexlivet är mer plikt än passion. För oss båda. Närheten viktig. Men den där sensationella åtrån saknas. Förbjudenheten. Fingertoppar som utforskar det okända.

    Nu har jag efter moget övervägande bestämt mig för att ha en affär. Enbart av den anledningen att jag ta mig fan är värd det. Jag kommer att sköta det snyggt såklart och ge min älskarinna det klara regelverket från början. Jag kommer inte lova henne något och garantera att det aldrig kommer ut och eventuellt genera min fru.

    Jag har försökt att prata med min fru. Men hon är väldigt konventionell och konservativ. Hon är rädd för förändring. Hon är fantastisk på alla andra sätt.

    Och ja - självklart önskar jag min fru samma nöje och hoppas att hon sköter det snyggt och att hon inte får dåligt samvete.

    Är det någon som har erfarenheter av detta? Jag vet att jag sätter äktenskapet på spel. Men livet är fullt av risker. Jag vill inte dö nyfiken......

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2015-02-18 18:40
    För dig som inte orkar läsa hela tråden, här kommer en snabb återblick:

    Jag tycket att man kunde diskutera ehuruvida trohetslöftet är så viktigt i detta samhälle. Skulle vi inte må bättre av att det inte är sååååå skuldbelagt att ha sex med någon annan? Det blir utan tvekan lite slentrian i sexlivet efter 20-30 år har båda könen get uttryck för i tråden.

    Ojojoj, det skulle jag inte ha gjort. Alla mörkrets frikyrkosystrar sprang till denna digitala skampåle och kastade de fulaste orden de kunde uppbåda på mig. Jag var det äckligaste som fanns. Dessa kvinnor visste precis hur jag var och hur min hustru vill ha det. Med fingrar insmorda i svavelsyra skrev de så det glödde hur vidrig jag är.

    Men jag skuttade vidare på tangentbordet och lät mig inte träffas av så många av giftkulorna.

    Och sedan trådstarten har jag haft sex med en annan kvinna. Det var fantastiskt att få låta fingrarna vandra över outforskad terräng, det var så innerligt, exotiskt och fint och sensuellt. Jag önskar alla den upplevelsen. Alla!

    Och för dig som har haft den, eller som står inför den: Njut och förgås inte av dåligt samvete. Oavsett vad vissa kommer att skriva i tråden om ungefär 15 sekunder från nu...

  • Svar på tråden Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.
  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)
    Hjortron skrev 2015-01-22 22:17:09 följande:

    Är du "värd det"? Ha då lite värdighet och kommunicera detta med din fru så att hon också får fatta ett eget beslut om hon tycker att det är VÄRT eller inte.


    Jag måste ha uttryckt mig otydligt. Självklart skall min fru vara ovetande om detta. Eftersom detta är MIN ÖNSKAN. Allt är inte tvåsamhet. Alla beslut är inte för alla att fatta.
  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)
    Anonym (Sigrid) skrev 2015-01-22 22:09:07 följande:

    Exakt var tror du att du ska hitta denna älskarinna? Tänker du ställa dig i kö på BC bland alla andra förhoppningsfulla män med samma tankar som du? De är hundratals kan jag informera dig om. Men lycka till...Vad vet jag, du kanske har nåt alldeles extra att erbjuda.


    Tack för din omtanke. Men att hitta kvinnor som bara vill ha sex är verkligen inte ett problem. Var har du fått det ifrån?
  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)

    Jag tycker mig märka en klar skillnad mellan manliga och kvinnliga svar. Och även om jag kallats patetisk och att en viss hätskhet så spårar jag enbart den typen av svar till rädsla. Jag lämnar den typen av polemik och försöker att lyfta frågan till något större:

    Vilka skyldigheter har man gentemot sig själv? Förutsatt att man bidragit till flockens väl och ve. Gjort allt det som verkar vara familjenormen.

    Nu då? Jag tycker att jag är värd passionens pirr. Fjärilshjordens flykt i magen. Andningen tätt, tätt, tätt. Och inte bara jag - det är alla förunnat. Du som läser det här. Din morsa....

    Är det en förändring i normerna som är på gång?

  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)

    Ärlighet är en gråskala. INGEN är helt ärlig i något sammanhang, den som säger det är en hycklare. Barn ljuger för föräldrar. Lärare ljuger för barn. Du ljuger för chefen och chefen ljuger för dig. Och du ljuger redan idag för din partner.

    Mitt syfte är självklart inte att såra någon och jag gör allt som står i min makt för att undvika detta.

    Som barn klättrade jag högst upp i en tall som stod i en skogsdunge. Jag kände en svindlande känsla när jag kom upp. Jag gjorde det enbart för min skull och jag har aldrig haft behov av att berätta om det för någon. Det hade bara blivit bannor från föräldrar och lärare. Jag kunde ha dött. Jag kunde ha blivit rullstolsbunden. Men JAG klarade av mina egna rädslor när jag tog mig upp. Jag lever med minnet att jag klättrade upp och det har stärkt mig i vissa situationer i livet.

    Det här är exakt samma sak. Exakt.

  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)

    Tack för alla bidrag till debatten. Några få har jag tagit till mig av och verkligen gett mig en insikt.
    Men de flesta inläggen signalerar rädsla, vilket jag gärna diskuterar i ett annat fora.

  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)
    Letitia skrev 2015-01-24 16:15:16 följande:

    Jag tycker att det känns tråkigt och trist att vara så där beräknande, och medvetet leta efter någon att vara otrogen med. 


    1. Du skriver beräknande, i många andra sammanhang benämns det välstrukturerd eller att man planerar. Det ligger en värdering i "beräknande" precis som att du tror att gå bakom min hustrus rygg vore huvudsatsen. Nj, det är en konsekvens av hennes sätt att inte vilja tala om detta under flera år. Jag har på olika sätt försökt att närma mig ämnet  men hon har valt att inte bemöta mig. 
    Jag har alltså två val. Att bejaka mig själv och mina önskningar eller att tralla på. Jag har trallat på! Oj vad jag har trallat.

    2. Kvinnor närmar sig mig. Jag behöver inte "leta efter någon att vara otrogen med". Tror du att jag skrev reko för att förhärliga mig själv? Jag är just den där mannen som du fantiserar om att ha en relation med. Den där som var på alla föräldramöten, som kvällsvandrade, som försörjde min familj väl, som jobbade aktivt med integration, som stod upp för kvinnor i genusdebatten (såklart för fan! är du knäpp eller?), som sade till på spårvägen när nån dummade sig...

    Men jag vill känna en annan kvinnas kropp. Är det så jävla knepigt att ta till sig? Är det hela världen? Kan ni kvinnor sluta vara så märkligt dömande? Se det som det är, varken mer eller mindre.....
  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)
    Hjortron skrev 2015-01-26 09:35:56 följande:
    Det är du som missförstår. Det är inte ett problem att du vill känna en annan kvinnas kropp. Felet och problemet består i att:

    1) Samtidigt gå bakom ryggen på en annan människa.
    2) Rättfärdiga detta med att du "varit så schysst i övrigt".

    Det sistnämnda påminner mig om den där "reko" poliskommissarien som var ute och föreläste om jämställdhet för jämnan samtidigt som han våldtog småflickor. Nej, otrohet och våldtäkt är inte samma sak utan det var bara ett exempel på hur ett schysst beteende aldrig kan rättfärdiga ett oschysst. Det funkar liksom inte så.

    Sen tror jag faktiskt inte att folk här i tråden är särskilt rädda och jag tror inte att det endast är kvinnor här som är dömande. Det verkar vara ett mänskligt behov att bli rättvist och ärligt bemött i en relation oavsett kön och något alla relatera till.

    Att du hävdar att folk här skriver utifrån rädsla och att det bara är kvinnor som dömer ser jag bara som försök att fortsätta rättfärdiga sätter du ser på saken. Du vill inte ha fel eller börja tvivla, därför måste det vara något "fel" på dem som skriver här - det handlar säkert bara om rädda, dömande kvinnor. Klockren projektion! Det säger kanske också om något om hur du ser på din fru?

    Igen - problemet är inte att du skulle vilja eller kunna vara nära en eller en flera kvinnor. Du måste ju bara vara ärlig med det, det är vad det handlar om.
    Om nu ärlighetens altare är så heligt. Du hänvisar till det ständigt och ganska tjatigt. Varför skriver du under signatur och inte med ditt fulla namn? Dina inlägg är de mest kontraproduktiva jag mött. Du är antingen en hycklare eller en gycklare. Välj själv.
    INGENTING som du skrivit har givit mig någon insikt. Jag öppnar upp, du spjärnar emot och låser in med Elisabethanska drag. 
  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)
    Anonym (Fuchsia) skrev 2015-01-24 12:23:01 följande:
    Jag funderar över varför du måste göra detta i hemlighet? Varför inte ta en diskussion hemma där ni löser detta gemensamt?

    - är hemligheten en krydda?

    - är du rädd att förlora henne?

    - är du rädd för att hon vill göra samma sak och att du inte vill ge henne samma frihet?

    - har du någon slags "övermänniskosyn" på dig själv som gör att du tror att du aldrig kommer bli påkommen?

    Jag har stött på många män som du i mitt liv och haft en långvarig "affär" på distans. Den killen vet att frun vet. Hon har givit honom ett implicit godkännande. De har pratat om mig. De lurar både sig själva och varandra men de har i alla fall diskuterat saken under åratal. De har försökt lösa sina problem med proffshjälp.

    Du har inte ens funderat på att prata med henne? Varför?
    Hej.

    1. Nej. Hemligheten är ingen krydda.

    2. Det som sker det sker. Jag kan inte låsa in henne. Hota henne. Kräva "men vi sa ju för 25 år sedan-konsekvens" av henne. Jag hyllar henne för många saker. Vi skrattar oerhört. Rider mycket. Lyssnar gemensamt på P1. Har härliga vänner. Fantastiska utflugna barn. Reser. 

    3. Nej, som jag skrev unnar jag henne detta av hela mitt hjärta. Bara hon sköter det snyggt och inte förgås av dåligt samvete (detta har jag sagt till henne givetvis).

    4. Övermänniskosyn? Tvärtom, jag är bara en människa. Men jag vill bara ha några sköna och exotiska knull då och då. Inte starta världskrig. Ej heller skjuta tecknare. Inte ens köra berusad i bostadsområde.

    Som du rättade dig själv så har jag försökt att tala med henne. I olika sammanhang, med olika ingångar på ett ej hotfullt sätt.

    En fråga till dig: Eftersom du har stött på många män som jag - signaturen Hjortron gjorde en jämförelse mellan mig och polischefen Göran Lindberg - tycker du att den kopplingen känns relevant och ok i detta sammanhang? Att en högt uppsatt tjänsteman som använde makt, hot och våld emot försvarslösa tjejer spelar i samma division som det jag vill ventilera? Har dessa män varit som Stig Lindberg emot dig?
  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)
    Anonym (E) skrev 2015-01-27 00:30:08 följande:

    Hur ska du göra då? Var ska du hitta hon du ska vara otrogen med? Är bara nyfiken


    Hon. Eller snarare - dom - har redan hittat mig. Jag är redan uppvaktad då mitt liv ser ut som det gör. Min fetish är äldre kvinnor. Minst 50 år annars går dom bort. En kraftig medelålders kvinna går jag igång på om jag nu skall bli privat in på småtimmarna.
    Tro det eller ej, men nån propå har jag fått här på hemsidan rentav. =-0

    Men jag processar det fortfarande. Jag har inte gått från ord till handling än. Det har kommit en del inlägg här i tråden som fått mig att fundera i nya banor. Tack! Jag skall verkligen försäkra mig om att spelreglerna är satta först. 
Svar på tråden Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.